Koszorús ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

1-9 of 23

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

A koszorúslányok szerepe fontos az esküvői ceremónián. Feladataik közé tartozik, hogy segítsék a menyasszony készülődését az esküvő napján illetve az esküvő szervezéséből is kivehetik a részüket. Az esetek többségében a menyasszony közeli hozzátartozóiból (testvér, unokatestvér) vagy közeli barátnőiből történik meg a választás.

A koszorúslány ruha választása még az ókori Rómában szigorú szabályokhoz volt kötve. A menyasszonyéhoz hasonló ruhákat ölthettek csak magukra, mert a babona úgy tartotta, hogy az egyforma ruhákban az ártó szellemek nem ismerhetik fel a menyasszonyt, ezáltal nem érheti semmilyen ártalom. Manapság a szabályok lazultak és általában a menyasszony és választott koszorúslányai közösen hoznak döntést az esküvői viseletről.

Szalonunkban széles választékát találod a koszorúslány ruháknak. Legyen akár gyerek vagy felnőtt koszorúslányruha, megtalálhatod a Téged érdeklő darabokat. Amennyiben nem szeretnéd felkért koszorúslányaidat nagyobb költségekbe verni, Szalonunkban a ruhák bérlésére is van lehetőség.

Nézegessétek végig galériánkat és siessetek az időpontfoglalással! Hasznos tanácsokkal látunk el Titeket és garantáljuk, hogy elégedetten fogtok távozni.