Koszorús ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált esküvői ruhákkal foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!Emelkedő irány beállítása

1-9 of 25

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

A koszorúslányok szerepe fontos az esküvői ceremónián. Feladataik közé tartozik, hogy segítsék a menyasszony készülődését az esküvő napján illetve az esküvő szervezéséből is kivehetik a részüket. Az esetek többségében a menyasszony közeli hozzátartozóiból (testvér, unokatestvér) vagy közeli barátnőiből történik meg a választás.

A koszorúslány ruha választása még az ókori Rómában szigorú szabályokhoz volt kötve. A menyasszonyéhoz hasonló ruhákat ölthettek csak magukra, mert a babona úgy tartotta, hogy az egyforma ruhákban az ártó szellemek nem ismerhetik fel a menyasszonyt, ezáltal nem érheti semmilyen ártalom. Manapság a szabályok lazultak és általában a menyasszony és választott koszorúslányai közösen hoznak döntést az esküvői viseletről.

Szalonunkban széles választékát találod a koszorúslány ruháknak. Legyen akár gyerek vagy felnőtt koszorúslányruha, megtalálhatod a Téged érdeklő darabokat. Amennyiben nem szeretnéd felkért koszorúslányaidat nagyobb költségekbe verni, Szalonunkban a ruhák bérlésére is van lehetőség.

Nézegessétek végig galériánkat és siessetek az időpontfoglalással! Hasznos tanácsokkal látunk el Titeket és garantáljuk, hogy elégedetten fogtok távozni.