Felnőtt koszorús ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált esküvői ruhákkal foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!Emelkedő irány beállítása

1-9 of 25

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

A koszorúslány ruha, illetve ruhák kiválasztása talán még nehezebb feladat, mint megtalálni az esküvői ruhádat.
Az esetek többségében nehéz azonos véleményt formálni az eltérő ízlésekből. Főleg akkor jelent ez nagy problémát, ha több koszorúslányod is van egyszerre. Könnyítéssel szolgálhat, ha Te magad határozod meg a viseletet, ez persze többletköltséget is von maga után, hiszen ebben az esetben a menyasszonynak illik állnia a költségeket.
Ha csak árnyalatot határozol meg már azzal is segíthetsz a felkért koszorúslányoknak. Igyekezz szemmel tartani a próbákat, nehogy túl sok eltérő ruhastílus keveredjen.

Ha úgy érzed tanácsra van szükséged, akkor látogass el Hozzánk kiválasztott koszorúslányaiddal, és mi praktikus megfontolásokkal látunk el titeket. Mi több, előzetes időpontfoglalás esetén koszorúslány ruháinkat is szabadon felpróbálhatjátok!

Foglaljatok hamar időpontot, nehogy lemaradjatok a legszebb darabokról!