Gyerek koszorús ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

3 termék

Mostanság nagy divatja lett, hogy a koszorúslány betöltendő szerepét nem legjobb barátnőinknek ajánljuk fel, hanem a családban lévő gyermeknek / gyermekeknek.
Ebben az esetben a ruha kiválasztásánál fontos, hogy figyelembe vedd a felkért személy korát. Kisgyerek esetén érdemes rövidebb szabású koszorúslány ruhát választani, hiszen nagy valószínűséggel egész nap szaladgálni, mozogni fog benne.
Egy tinédzserrel bizonyos szempontból könnyebb az együttműködés, hiszen közösen megállapodhattok a ruha milyenségében, de éppen ez okozhatja a dolog nehézségét is.
Bármilyen korosztályról is legyen szó, egyetlen szabály elvárt a koszorúslány ruhával kapcsolatban: Minden esetben harmóniában kell állnia a menyasszonyi ruhával.

A közös nevezőre jutásban segíthet, ha ellátogattok Szalonunkban, ahol hasznos tanácsokat kaptok és válogathattok a legújabb modellekből.

Gyertek, látogassatok el hozzánk és csodáljátok meg koszorúslány ruha kínálatunkat!