Gyerek koszorús ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk December 31-ig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet  honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

3 termék

Mostanság nagy divatja lett, hogy a koszorúslány betöltendő szerepét nem legjobb barátnőinknek ajánljuk fel, hanem a családban lévő gyermeknek / gyermekeknek.
Ebben az esetben a ruha kiválasztásánál fontos, hogy figyelembe vedd a felkért személy korát. Kisgyerek esetén érdemes rövidebb szabású koszorúslány ruhát választani, hiszen nagy valószínűséggel egész nap szaladgálni, mozogni fog benne.
Egy tinédzserrel bizonyos szempontból könnyebb az együttműködés, hiszen közösen megállapodhattok a ruha milyenségében, de éppen ez okozhatja a dolog nehézségét is.
Bármilyen korosztályról is legyen szó, egyetlen szabály elvárt a koszorúslány ruhával kapcsolatban: Minden esetben harmóniában kell állnia a menyasszonyi ruhával.

A közös nevezőre jutásban segíthet, ha ellátogattok Szalonunkban, ahol hasznos tanácsokat kaptok és válogathattok a legújabb modellekből.

Gyertek, látogassatok el hozzánk és csodáljátok meg koszorúslány ruha kínálatunkat!