Itt vagy
Blog kezdőlap > Menyasszonyi ruha színek > Színes esküvői ruhák

Színes esküvői ruhák

kék menyasszinyi ruha, hamupipőke ruha

Klasszikus, hagyományos fehér. Hmm, inkább valami mást szeretnél? Mint tudjuk, az esküvői ruhák sem voltak mindig fehérek, és a mai napig sem csak azok. Mi több, a színes esküvői ruhák a sztárok világában manapság is igen népszerűek.

Ki ne emlékezne Jessica Biel rózsaszínes csodaruhájára amiben igent mondott Justin Timberlake-nek. Szintén a rózsaszín felé hajlott Gwen Stefani merészebb és modernebb, és Anne Hathaway mesebeli hercegnős esküvői ruhája is. De még hosszan sorolhatnánk azokat, akiket megihletet a színes esküvői ruha.

Kinek állnak jól a színes esküvői ruhák?

Mikor érdemes megfontolni, hogy a hagyományos fehér helyett színes esküvői ruhát próbálj ki?

  • A színes esküvői ruhák finomabb árnyalatai lehet, hogy jobban állnak neked, mint a hagyományos fehér ruha.
  • A krém, bézs, pezsgő, halvány lila és rózsaszín kellemesen puha és romantikus színvilága lehet, hogy jobban kiemeli arcszínedet, mint egy sima fehér esküvői ruha. Próbáld ki! Pontosabban próbáld fel! Íme egy szép példája a romantikus, kifinomult és rózsaszín esküvői ruháknak:
  • Vagy már nem első esküvőzős vagy, és nem a lányosan ártatlan hófehéret keresed, hanem inkább önmagad.
  • Téli esküvőkhöz sem szokatlanok az erősebb színek, mint példáuk a bordó.

Színes esküvői ruhák: a másik véglet

Aztán, persze ott van a másik véglet a színes esküvői ruhák világában, a fekete, kék, zöld, püspök lila, sőt akár az okker sárga.

Sokak számára a piros szín sem csak menyecskeruhához engedélyezett. Sarah Jessica Parker például fekete menyasszonyi ruhát viselt esküvőjén, állítása szerint főleg azért, hogy elkerülje a sajtó figyelmét. Ezt azóta azonban már mélyen megbánta, és legközelebb, illetve ha valaha is meg akárnák ismételni a fogadalmukat Matthew-val, akkor bizony a hagyományos fehér esküvői ruha mellett döntene.

Szóval, hacsak nem vagy egy rocksztár, mint például Avril Lavigne, aki szintén fekete ruhában mondott igent (itt azonban senki nem sajnál semmit), illetve nem ilyen módon akarsz valamit közölni ez egybegyültekkel, nem javasoljuk a feketét, mint színes esküvői ruhát.

De legalább ugyanilyen hihetelenül hangzik a sárga (nem halvány, hanem erős napsárga) esküvői ruha is. Pedig volt már, aki próbálta és gyönyörű volt benne, mégpedig Elizabeth Taylor, amikor hozzáment Richard Burton-höz.

Csillogó-villogó színes esküvői ruhák

De ne feledjük az arany, ezüst, illetve csillogó-villogó alternatíváikat, hiszen 2014-ben a Great Gatsby-vel az ilyen stílusú fehér vagy színes esküvői ruhák is újra divatba jöttek.

Fejezd ki magad az esküvői ruháddal!

Egy szó mint száz, ha úgy akarod, az esküvői ruhád színével éppúgy kifejezheted önmagad, mint annak stílusával. Illetve a legjobb, ha mindezt összehangolod, ha lehet nem csak egymással, de még az esüvői dekoráció színeivel és stílusával is.

Vagyis ha esküvői ruhát keresel, és szeretnél egy kis színt is vinni bele, ne ragadj le a menyasszonyi ruha címszónál, hanem nézd meg az alkalmi ruha rovatot is. Hiszen egy esküvőtől alkalmibb alkalom nem szükséges.

Hasonlóan működhet ha a koszorús lány ruháit is megnézed, néha nem nagy az eltérés a színes esküvői ruhák és közöttük.

De persze mindenekelőtt tekintsd meg szalonunk színes esküvői ruha választékát!

kék menyasszinyi ruha, hamupipőke ruha, színes esküvői ruhák

Top