Itt vagy

A kismama menyasszonyi ruha

Pocaklakóval az oltár előtt? Réges-régen ilyen esetben az ember lánya inkább elbujdosott, de minimum külföldre utazott egy időre. Szerencsére azóta nagyot változott a világ. Mi más tehetné még ünnepibbé, varázslatosabbá ezt az alkalmat, mint hogy leendő gyermeketek is ott van veletek. Igaz, még csak pocakban.

Egy kismama amúgy is madonnásan gyönyörű, de nézzük, hogyan emelhető ez ki még jobban, egy jól megválasztott kismama menyasszonyi ruhával. Mindenekelőtt azonban azt tartsd szem előtt, hogy szoros ne legyen akkor sem, ha csinosabb, karcsúsított fazon mellett döntesz.

Milyen stílus javasolt kismama menyasszonyi ruhának?

Kismama esküvői ruha stílus – görögösen

Itt van mindjárt az első gondolat. A klasszikus görög, illetve római tógákhoz hasonló szabás kedvez a megnövekedett pocaknak. Félvállasan, vagy pánt nélküli megoldással egyaránt csinos és a kényelmi szempontoknak is megfelel. A lazán leomló hullámok pedig pont a megfelelő helyen takarnak. Nyári vagy tenger-, illetve tóparti esküvőkhöz ideális a kismama menyasszonyi ruha. És hogy melyik híresség volt görög istennőhöz hasonlatos terhesen is ilyen ruhájában? Eláruljuk: Alicia Keys. A linkre kattintva képeket is találsz: Alicia Keys

new-arrival-a-line-one-shoulder-empire-tulle-pregnant-wedding-dresses-beach-custom-made-bridal-gowns-dib162843013676751661

Kismama esküvői ruha stílus – empire

Pocakosan a kényelem mindenek felett. Persze attól is függ, hogy melyik hónapban leszel az esküvőd napján. Például egy 3 hónapos terhes kismama sok mindent bevállalhat még. Ugyanez 7 hónapos terhesen már kissé nehezebben megy. Mint mindig, nehéz most is univerzális tanácsokat osztogatni. De lássuk, melyik az abszolút tipikus kismama menyasszonyi ruha. Ilyen lehet az empire fazon. Szabása pont olyan, mint a legtöbb kismama ruháé: mell alatt szabott, onnan bővül. Bármely ilyen stílusú ruha megfelelhet, és még jól is érezheted magad benne.

kismama ruha
Csipke kismama ruha

Viselj, amit szeretsz, de csak kényelmesen!

Ha azonban a karcsúsított szabás híve vagy és ezt még pocakosan sem szeretnéd feladni, próbáld fel szalonunk Dotty ruháját. A korai hónapokban, amikor még alig látható a változás, még nem feltétlenül van szükséged speciális kismama esküvői ruhára.

Híres esküvőzők közül Lily Allen mutatott jól csipkecsoda ruhájában szintén babával a szíve alatt. Bohókás fejdísze pedig igazán illett személyiségéhez.

Bármit is válassz, az a lényeg, hogy jól érezd benne magad és persze próbálj önmagad lenni!

 

Top