Itt vagy
Blog kezdőlap > Menyasszonyi kisokos > Milyen esküvői ruha fazon illik hozzám?

Milyen esküvői ruha fazon illik hozzám?

eskuvoi ruha

Esküvői ruha fazonok

A legtöbb nőnek van elképzelése, talán már jóval az esküvő előtt is, hogy milyen esküvői ruhában szeretné kimondani a boldogító igent. Mások elvesznek a hatalmas választékban és nem tudják eldönteni melyik menyasszonyi ruha lenne számukra az igazi.
Cikkünkben igyekszünk választ adni a felmerülő kérdésekre és megpróbálunk rávilágítani arra, hogy melyik lehet számodra a megfelelő ruhaköltemény.

Négy fontos tanács esküvői ruha kiválasztásánál

Szalonunk nagyon fontosnak tartja, hogy az esküvői ruha kiválasztása minden stressztől mentesen történjen. Mit tehetsz annak érdekében, hogy ne görcsölj rá a választásra, hanem élvezettel éld át az esküvői ruha kiválasztását.

Csak stílusosan: Könnyen előfordulhat, hogy beleszeretsz egy darabba, de felvéve már nem mutat úgy, mint ahogyan elképzelted. Ez persze csalódást okoz. Mit tehetsz ennek kiküszöbölésére? Válogass össze minél több esküvői ruhatípust. Azokat válogasd össze, amik igazán tetszenek, ne gondolkodj egyelőre olyasmiken, hogy „ez nem menne az alakomhoz” vagy „ez túlzottan kihívó”, csak engedd, hogy a számodra tetsző stílusok, típusok a felszínre törjenek. Ha kész vagy a válogatással, akkor vágd ki az újságból vagy fotózd le a nyertes esküvői ruhákat és rendezd őket egymás mellé. Egymás mellé téve a képeket már jobban tudsz szelektálni. Ha úgy érzed, hogy a válogatás végére még túl sok ruhatípus maradt, akkor kérd meg édesanyádat vagy legjobb barátnődet, hogy segítsen a választásban.
Lásd az egészet: A válogatás második szakaszánál érdemes figyelembe venni azt is, hogy pároddal milyen stílusúra tervezitek az esküvőt. Templomi lesz vagy polgári? Szabadtéren vagy tengerparton? Milyen színek dominálnak és milyen virágok? Ezek a kérdések már eleve leszűkíthetik és megkönnyíthetik az esküvői ruha kiválasztását.
Kérj tanácsot: Ha sikerült összegyűjtened azokat az esküvői ruhákat, amiket mindenképpen fel szeretnél próbálni, akkor irány a ruhaszalon! Ez már a ruhaválasztás izgalmasabb része. Egy felkészült, profi szalonban ráadásul minden kérdésedre készségesen válaszolnak. Mutasd meg az összeválogatott képeket, biztosan kapsz néhány jó tippet a ruhaválasztással kapcsolatban.
Fontos, hogy ne érezd magad egyedül ebben a nehéz kérdésben, ha nyugodt maradsz, és nem kapkodsz, biztosan megtalálod a számodra tökéletes darabot!
A kevesebb néha több: Fontos felhívnunk a figyelmedet, hogy, ha már megvan, milyen fazonú ruhát szeretnél, próbáld meg limitálni hány darabot szeretnél felpróbálni abból a fazonból, hiszen ha túl sok ruhát próbálsz fel, felmerül a „bőség zavara” effektus. Minél több ruhát próbálsz fel, annál nehezebb lesz a döntés számodra, így megnehezítve a tökéletes esküvői ruha kiválasztását, és további problémákat okozva saját magadnak. Hisz minden ruhában van valami szépséges!

Az alak-kérdés

Bár az esküvői ruhaszalonban biztosan rengeteg hasznos tanácsot fogsz kapni, mi most összegyűjtöttünk néhány pontot, melyre érdemes odafigyelni a ruhaválasztás során. A választás utolsó körében mindenképpen az dominál, hogy te magad milyen személyiség vagy, hogyan érzed magad a már felpróbált ruhában, illetve hogy mennyire passzol az alakodhoz. Utóbbit nagyon fontos szem előtt tartani, hiszen az esküvői ruha lényege, hogy kiemelje és hangsúlyozza alakod előnyös részeit továbbá ragyogó megjelenést biztosítson számodra.

A körte típus: Ennek a típusnak a bővebb ruhák állnak jól, melyek ellensúlyozzák a széles csípőt. A V alakú dekoltázs kiemeli keskeny válladat és kebleidet.

Telt keblek, vékony derék: Ennél a típusnál érdemes a kebleket hangsúlyozni. Ennek érdekében érdemes olyan darabot választanunk, ami követi a felsőtest vonalát, de a szoknyarész már lefelé bővül.

Széles váll, keskeny csípő: Amennyiben ilyen alkattal rendelkezel akkor érdemes a szűkre szabott esküvői ruhák között keresgélned. Alakod tökéletes alkalmas olyan modellek viselésére, melyek szűken követik alakod formáját, kiemelve azt.

Keskeny váll, keskeny csípő: Az ilyen alkattal rendelkező hölgyeknek nem kell aggódniuk, szinte bármilyen típusú esküvői ruha jól áll nekik. Egy dologra érdemes odafigyelni a választásnál: a dekoltázs helyett, érdemesebb a hátra irányítani a figyelmet.

Az esküvői ruha kiválasztása a szertartás előtti legfontosabb mozzanat. Fontos, hogy jól válassz, hiszen csak így fogod magad igazán jól érezni.
Amennyiben a fenti tanácsokat átgondolod, és megfogadod, könnyebbé teheted saját magad számára az esküvői ruha kiválasztását. A legfontosabb hogy vidáman és nyugodtan állj a kérdéshez. Ne idegeskedj, élvezd, hogy menyasszony vagy! Élvezd az ezzel járó édes terheket!
Fordulj bizalommal a ruhaszalonunk munkatársa felé, a segítségére bizton számíthatsz!

Kérhetsz időpontot itt:

esküvői ruha

Top