Itt vagy

Téli esküvő

téli esküvő

A téli esküvő és az időjárás

Színes, gyönyörű ősz után jön egy rövidebb/hosszabb locsogós időszak. Itt már nehéz a tuti szép időt kifogni, de ha szerencséd van, a téli esküvő egyike a legszebbeknek.

téli esküvő

Ha télen tartod az esküvődet akkor is többféle hangulat közül választhatsz. Ott van például a karácsonyi meghitt gyertyafényes téli esküvő. Vagy választhatod a szilveszteri vidámságot és a bolondos februári farsangozást is. A színvilág természetesen más és más. Az előbbihez mehet a fehér fehérrel az utóbbi pedig a színek kavalkádját is elbírja.

Havas téli esküvőhöz lehet, hogy érdemes valamelyik nagyobb megbízhatósággal havas szomszédos országot választani helyszínnek. De persze akkor se keseredj el, ha az időjárás nem éppen kedvező. Annál jobban fogja értékelni a násznép a csillogó, melengető gyertyafényeket, a téli esküvőd szuper dekorációját.

A téli esküvő dekorációja

Fenyőtoboz: Nem kerül semmibe, ha magad gyűjtöd és remek ötleteket találhatsz a neten velük kapcsolatban. Hasznosíthatod őket mint ültetőkártyát, akár saját kezűleg is festegetheted őket. Lehet fehér, arany, rózsaszín. A csokor vagy a központi asztaldísz is készülhet belőle. A bátrabbak esküvői tortát is dekorálhatnak vele.

Fenyőág: Szintén remek kiegészítő a téli esküvőkhöz. Ha inkább lucfenyőből készítteted csokrodat, hangulata garantáltan eredeti lesz. A hosszú szálú fenyőleveleket külön is használhatod mint zöld kiegészítőt az ültetőkártyás tobozok mellett.

Bogyósok: Attól függően, hogy milyen színeket választottál téli esküvődhöz, válassz hozzájuk színben odaillő bogyós terméseket. Lehet természetesen piros, vagy akár világos szürkére festett is.

Ágak, rusztikus fatörzs: A csupasz ágak is lehetnek mutatósak, ha megfelelően vannak más növényekkel, akár piros bogyósokkal és díszítőelemekkel kiegészítve. A vékony fatörzsek gyertyatartóként is szolgálhatnak. Vesszőfonással készített szívek, illetve egyéb elemek is remek téli esküvő dekor alapanyagot kínálnak.

Gyertyák: Minél több, annál jobb. A hangulat rögtön bensőségesebb lesz. A gyertyatartó formájával variálhatsz és változtathatod esküvődet vidéki vidámsággá vagy éppen elegáns téli esküvői bállá.

Az őszi esküvő írásnál is körülnézhetsz, hátha találsz valami olyat, ami a téli esküvőre is tökéletes. Például vidéki, rusztikus téli esküvőhöz is jól jöhetnek egy nagyobb faládában elhelyezett takarók. A menü is lehet nehezebb, és jöhet a forró csoki, forralt bor is.

A színek: A teljesen fehér is jól mutat. Játszhatsz az anyagokkal, különböző formákkal, felületekkel. Így a fehér sem lesz unalmas még egy téli esküvőn sem. A hatás pedig elegáns, klasszikus, letisztult. Ha pedig a színek tetszenek. Egy téli esküvőn az erősebb színeket is bátrabban használhatod. Gondolj a sötétkék/fehér vagy akár a bordó/fehér párosításra. És persze mint mindig mehetnek az arany, ezüst csillogó kiegészítők.

A téma: Szeretitek a téli sportokat: korcsolya, síelés. Ha ez így van, akár az említett sportok jelképeit is beletervezheted az esküvői dizájnba.

A tökéletes téli esküvő mesteri példájáról készült képeket láthatod ezen a linken: téli esküvő, amely itthon nálunk készült magyar fotósokkal és ifjú párral. Ha esetleg a menyasszony ruhája is megtetszett és hasonlót szeretnél, válogass hableány ruha ajánlataink közül a menyasszonyi ruhák menüpont alatt. Addig is néhány kép.

téli esküvő

 

téli esküvő

Top