Itt vagy
Blog kezdőlap > Menyasszonyi ruha fazonok > Téli esküvői ruha

Téli esküvői ruha

téli esküvői ruha

Téli esküvői ruha

Mindig is téli esküvőre vágytál, de félsz belevágni a szervezésbe? Nem kell aggódnod! Bár egy téli esküvő megszervezésénél több mindenre kell odafigyelni, sok szempontból praktikus lehet az időpontválasztás.

Természetes minden nőnek a legnagyobb fejtörést és aggodalmat a menyasszonyi ruha okozza. Ez egy téli esküvőnél megkétszereződik. Semmi pánik, a mai divattervezők már minden eshetőségre gondolnak! Egy téli esküvői ruha ugyanolyan pompás lehet, mint a hagyományos. Sőt, túl is szárnyalhatja azt!

téli esküvői ruha

A téli esküvői ruha kiválasztása

Ma már közel sincs annyira nehéz dolgunk, mint ami elődeinknek volt a téli esküvői ruha kiválasztásnál. A mai divat már mindenféle különleges, sőt extrém elképzelést kielégít, így téli esküvői ruhát sem lesz nehéz találnunk. Mégis mire kell odafigyelnünk, ha elindulunk téli esküvői ruhát vadászni? Az elképzeléseink mellett mire fordítsunk még figyelmet, hogy egészségünket megóvjuk?

Értelemszerűen az első és legfontosabb dolog, hogy téli esküvői ruhánk melegen tartson minket. Ennek céljából rengeteg praktika bevethető.

• A kiegészítőknél különösen fontos a harisnya és a kesztyű viselése. A fotózásnál biztosan lesz külső helyszín (még ha csak néhány fénykép erejéig is), éppen ezért egyiket sem hanyagolhatjuk el. Érdemes ruhánk fölé egy blézert vagy mutatós bundát beszereznünk. Válasszunk olyan darabot, mely passzol színben a választott menyasszonyi ruhához és követi annak vonalát. Ez nagyon fontos, különösen azért, hogy a fotókon is jól mutassunk káprázatos esküvői ruhánkban. Amint belső helyszínre érünk magától értetődően levehetjük a kesztyűt, sőt akár a harisnyát is, ha túlzottan melegünk lenne. Kint, a hóesésben, hidegben, ellenben elengedhetetlen a viselésük.

• Télen nagyszerű választás egy esküvői pelerin, nézz meg párat kínálatunkból.

• A cipő: A merész álmokat dédelgető menyasszonyok itt aztán szabadjára engedhetik a fantáziájukat! Fontos olyan cipőt választanunk, mely szintén tartja a meleget, figyelve arra is, hogy kiegészítse a ruhát. Lehet szó akár kecses csizmáról is, a lényeg, hogy cipőnk zárt legyen. Vásárolhatunk mellé váltócipőt is, amit a lakodalom előtt lecserélhetünk.

• A ruha: A ruhaválasztásnál fontos figyelembe vennünk a ruha anyagát. Érdemes szatén illetve bársony anyagú ruhát választanunk, de a legbiztosabb, ha kikérjük varrónőnk vagy választott szalonunk tanácsát. Lényeges, hogy ne fázzunk meg! Bármilyen csodálatos és különleges hangulata van egy téli esküvőnek, ha nem érzed jól magad a ruhádban, az, az egész alkalmat tönkre teheti. Manapság nagy divatja lett a színes esküvői ruháknak, nincs ez másképp a téli menyasszonyi ruhákkal sem. Ha rajongsz a különlegesebb darabokért, akkor nézd végig a színes téli esküvői ruha kínálatot is. A hóesésben, esti fényeknél egy bordó vagy kék menyasszonyi ruha ragyogóan tud mutatni. A képeken is fantasztikus hatása lesz! Célszerű lehet továbbá megfontolnod, hogy hosszú ujjú esküvői ruhát válassz. Remek darabokat kínálunk ebből a fazonból szalonunkban, nem kell attól félned, hogy nem leszel elég kecses az esküvődön!

Egyéb ötletek egy téli esküvőhöz

Egy téli esküvőnél a dekoráció is különlegesebbé válik, mint egy nyáron tartott szertartásnál. Meghittebb hangulatot varázsolhatunk az asztalra elhelyezett gyertyákkal (melyek, akár lehetnek illatosak, a tél hangulatát megidézve) illetve fagyöngy kihelyezésével. Amennyiben esküvőd időpontja közel esik a karácsonyhoz vagy éppen a karácsonyi időszakban tartod, akkor koszorúkat vagy fenyőágakat is ajánlott elhelyezni a teremben. A fények visszafogottabbak lehetnek, illetve menyasszonyi csokrodat is összeállíthatod úgy, hogy a tél hangulatát idézze vissza. A vendégek garantáltan el lesznek bűvölve a kellemes hangulattól, melyet a kihelyezett dekorációk idéznek meg!

Legyen minden visszafogott, ne túl harsány. Ajánlott színek: A fehér és a zöld árnyalatai, továbbá a halványkék.

Téli esküvőnél a fotózás is több szervezést igényel, a külső helyszínt azonban mindenképp érdemes szem előtt tartani. Remek hangulatú képek születhetnek. A kreatívabbak akár hintót is bérelhetnek, hogy ott is készüljön néhány kép a választott fotós által. Nyugodj meg, ha megfelelő téli esküvői ruha birtokosa vagy nem fogsz megfagyni! Mi több, izgatottan készülsz majd a külső helyszínen történő fotózásra is.

Egy téli esküvő szervezése több körültekintést igényel, mint egy hagyományos esküvőé, azonban a hangulatát semmi sem pótolhatja. Sok előnnyel is találkozhatunk a szervezés során, hiszen télen sokkal kevesebb pár tart esküvőt, mint a tavaszi és nyári időszakban! Ha jó előre leszervezünk mindent, és ha megtaláljuk álmaink téli menyasszonyi ruháját, akkor olyan páratlan élményben lesz részünk, melyre mindig emlékezni fogunk.

Top