Itt vagy
Blog kezdőlap > Menyasszonyi ruha színek > Esküvői ruhák a fehéren túl – ezt a 8 árnyalatot érdemes fontolóra venned

Esküvői ruhák a fehéren túl – ezt a 8 árnyalatot érdemes fontolóra venned

Esküvői ruha színek

A fehér persze örök favorit lesz a menyasszonyok körében, de ez nem jelenti azt, hogy kizárólag ezt az árnyalatot választhatod. Ha nyitott vagy az újdonságokra és szeretsz egy kicsit eltérni az átlagostól, akkor a figyelmedbe ajánljuk a következő nyolc, hagyományokkal szakító szín egyikét. A tervezők ugyanis tökéletesen tisztában vannak azzal, hogyan lehet kombinálni a klasszikustól eltérő színeket a különböző szabásokkal.

 

Pezsgő

Ez talán érthető. Gondolj csak arra, milyen ital jut eszedbe, ha egy különleges alkalom megünnepléséről van szó? Hát persze, hogy a pezsgő. E mellett hangzanak el a köszöntők, így ez az árnyalat életed egyik legfontosabb napjára is tökéletes választás, hiszen az eleganciát a friss megjelenéssel ötvözi.

 

Ombre

Szeretnél megmaradni a hagyományoknál, de a szíved valami különlegesebb felé húz? Akkor a lefelé haladva színt váltó ruhákban fogod megtalálni a saját stílusodat. Ezzel ugyanis egyszerre képviselheted a klasszikus és a modern irányzatot.

 

Rózsa vagy levendula

Mesebeli esküvőre vágysz? Akkor a romantikus bájt megtestesítő finom rózsaszín árnyalat neked való. A levendula szintén egyfajta misztikusságot kölcsönöz – a nőies vonások kiemelése mellett.

 

Ezüst

Ha sztáresküvőn gondolkodsz, akkor az ezüst az alkalomhoz méltó választás. Egy ilyen darabban úgy ragyoghatsz, akár egy díva a vörös szőnyegen, hiszen a fémes tónus formabontó, mégis a klasszikus ékszereket idézi.

 

Extrém külső

Persze nem akarunk mindenáron rábeszélni a finom árnyalatokra. Amennyiben úgy érzed, téged inkább az extrém stílus tükröz, akkor nem kell meghazudtolnod magad az esküvőd napján sem. Dönthetsz a puha és füstös hatású szürke, a tündöklő smaragd, a napsütötte sárga vagy akár a meghökkentő fekete mellett is.

 

A színnek harmonizálnia kell a bőrtónusoddal

Eszedbe jutott már, hogy az árnyalat kiválasztása legalább olyan fontos, mint a megfelelő szabás? Sokan esnek abba a hibába, hogy csak az utóbbit veszik figyelembe az esküvői ruha kiválasztásánál. Pedig valószínűleg mindenki járt már úgy, hogy felvett egy ruhát, aminek a szabása nagyon jól kiemelte az alakját, de a színe nem passzolt a bőréhez.

Akinek a bőre a rózsa vagy a világos típusba tartozik, az a sárgás beütésű elefántcsont ruhában fog igazán tündökölni. A középtónusú bőrűeknek a krémesebb árnyalatok jelentik az igazit, míg a sötétebb bőrűeknek szinte mindegy, milyen szín mellett teszik le a voksukat.

Itt tudod megnézni a színes esküvői ruháinkat: Színes menyasszonyi ruha

Top