Itt vagy
Blog kezdőlap > Menyasszonyi ruha kiegészítők > Mi alapján válassz esküvői kiegészítőt?

Mi alapján válassz esküvői kiegészítőt?

esküvői ruha kiegészítőt

Megvan álmaid esküvői ruhája és a hozzá illő cipő? Nagyszerű, akkor már csak az ékszereket kell beszerezned. Persze a döntést nem könnyíti meg az esküvői kiegészítők bő választéka, de vannak olyan szempontok, amelyek segítenek szűkíteni a kört.

 

A ruha adja az alapot

Vedd alapul a stílusod, hiszen ez a nap rólad szól. Ha a hétköznapokon sem érzed jól magad, amikor sok kiegészítő van rajtad, akkor most se vidd túlzásba ezek viselését, csak azért mert mások szerint jól néz ki. A másik tábort erősíted? Akkor ne fogd vissza magad, válassz egy olyan szettet, amelyben harmonizál a fülbevaló, a karkötő és a nyaklánc.

A kiegészítőválasztás másik meghatározó tényezője a megjelenésed fő attrakciója, vagyis az esküvői ruha. Ebben az esetben azonban nem a fazonját kell figyelembe venned – mindegy, hogy egyenes, rövid, A-vonalú vagy karcsúsított darabban vonulsz az oltár elé.

 

Gyöngyökkel díszített vagy egyszerű?

E helyett az számít, mennyi rajta a gyöngy és a csipke. Az a darab, amely már egyébként is gazdagon díszített, nem feltétlenül igényel csillogó, köves ékszereket. A nyaklánc viselésétől akár eltekinthetsz – különösen, ha a ruhád magasított nyakú és egy nyakékhez hasonlóan simul a bőrödre.

A karkötőről azonban a hosszú ujjú esküvői ruha mellett sem biztos, hogy le kell mondanod – főleg ha nem csipkével szegélyezett. Sőt, az egyszerű típusokat kifejezetten feldobja egy jól megválasztott, szépen csillogó karperec.

esküvői ruha kiegészítőt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ékszer, amely keretet ad az arcodnak

Maradt egy esküvői kiegészítő, amiről még nem beszéltünk, viszont az ékszerek között elegáns helyet foglal el. Ez a fülbevaló, amelynek kiválasztását nemcsak a ruhád, hanem a frizurád is befolyásolja, de azt javasoljuk, ezek mellett vedd figyelembe az arcformádat is. Amennyiben a kontyodba vagy a tincseidbe gyöngyöket tesztek, akkor jobb, ha egy egyszerű ékszer – például egy letisztult gyöngyös vagy egy rövid lógós változat – mellett teszed le a voksod.

A csillogó ékszerek között könnyű elveszni, ezért inkább kérj segítséget, amennyiben bizonytalannak érzed magad. Ez lehet egy barátnőd, de még jobb, ha az esküvői ruhaszalonban kikéred egy szakértő véleményét, hiszen neki biztosan jó szeme van ehhez is – nem csak azt szúrja ki szinte elsőre, melyik esküvői ruhafazon emeli ki legjobban a sziluetted.

esküvői ruha kiegészítőt

Top