Egyéb

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált esküvői ruhákkal foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!Emelkedő irány beállítása

3 termék

Egyéb kategóriánkban azokat a menyasszonyi kiegészítőket találhatod meg, melyek nem feltétlenül szükségesek az esküvői ceremóniához, de remek kiegészítőként tudnak szolgálni. Ide tartozik például a menyasszonyi esernyő, mely tavasszal vagy nyáron nagyon praktikus szolgálatot tehet. Óvhatod magad a forró sugaraktól, ráadásul az esküvői fotózás alatt is pompás kiegészítő elemként szolgálhat.

A sziromszóró kosár egy kedves kis kiegészítő a kislány koszorúslányoknak, akik koruktól fogva az esküvői szervezésben nem tudnak részt venni, ellenben az esküvő napján néhány feladatot rájuk bízhatunk. Ilyen például a sziromszórás, mely nem csak szép, de rendkívül kedves hagyomány. Van e aranyosabb látvány egy csinos koszorúslány ruhában lépkedő, sziromszóró kislánynál?

Szalonunkban a kiegészítők bérlésére is lehetőség van, ha úgy érzed az esküvőd napján kívül nincs szükséged a választott kiegészítőre, akkor bérelheted is, roppant kedvező áron.

Tekintsd meg galériánkat és térj be hozzánk!