Egyéb

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

4 termék

Egyéb kategóriánkban azokat a menyasszonyi kiegészítőket találhatod meg, melyek nem feltétlenül szükségesek az esküvői ceremóniához, de remek kiegészítőként tudnak szolgálni. Ide tartozik például a menyasszonyi esernyő, mely tavasszal vagy nyáron nagyon praktikus szolgálatot tehet. Óvhatod magad a forró sugaraktól, ráadásul az esküvői fotózás alatt is pompás kiegészítő elemként szolgálhat.

A sziromszóró kosár egy kedves kis kiegészítő a kislány koszorúslányoknak, akik koruktól fogva az esküvői szervezésben nem tudnak részt venni, ellenben az esküvő napján néhány feladatot rájuk bízhatunk. Ilyen például a sziromszórás, mely nem csak szép, de rendkívül kedves hagyomány. Van e aranyosabb látvány egy csinos koszorúslány ruhában lépkedő, sziromszóró kislánynál?

Szalonunkban a kiegészítők bérlésére is lehetőség van, ha úgy érzed az esküvőd napján kívül nincs szükséged a választott kiegészítőre, akkor bérelheted is, roppant kedvező áron.

Tekintsd meg galériánkat és térj be hozzánk!