Egyéb kiegészítők

Egyéb kiegészítők

Vannak olyan menyasszonyi kiegészítők, melyek talán eszedbe sem jutottak eddig, ám ha jobban megismered őket, rájössz, hogy szinte nélkülözhetetlenek az esküvői ceremóniához.

Menyasszonyi esernyő

Ide tartozik a menyasszonyi esernyő, mely tavasszal vagy nyáron nagyon praktikus szolgálatot tehet. Óvhatod magad a forró sugaraktól és az esküvői fotózás alatt is pompás kiegészítője a látványnak. Nyári záporoknál pedig egyenesen nélkülözhetetlen egy fehér csipke mintázatú esernyő a menyasszony kezébe.

A gyűrűpárna esküvőd egyik legfontosabb kelléke. A koszorúslányok ezen viszik elétek a jegygyűrűket, éppen ezért igazán különleges darabnak kell lennie. Egy szép gyűrűpárna örök emlék marad, melyet díszként helyezhettek a polcra közös otthonotokban. Ajánlott, hogy illeszkedjen megjelenésedhez: készülhet akár ugyanabból az anyagból és díszítéssel, mint menyasszonyi ruhád.

selyem, csipke mintás gyűrűpűrna
Valami kék csipke menyasszonyi combfix, harisnyakötő

A harisnyakötő viselése fontos tradíció, még akkor is jó ötlet beszerezni egy kék színű darabot, ha nem vagy a hagyományok híve. A harisnyakötő az esküvők kedvelt játékszere is, szerte Európában a mai napig őrzik azt a hagyományt, hogy az ifjú férj a harisnyakötőt eldobja a lakodalomban. Aki elkapja (hasonlóan a csokorhoz), az nősül legközelebb.

null

Illik viselnie „valami kéket” ?

Az is közismert babona, hogy az ifjú menyasszonynak esküvője napján illik viselnie „valami kéket”, ami a hűséget és a tisztaságot szimbolizálja. Csak tőled függ, hogy viselsz-e kéket, az biztos, hogy szalonunkban bűbájos kék árnyalatú harisnyakötőket találsz, melyeket akár online is megrendelhetsz.

Menyasszonyi harisnya: Magabiztosságod, fesztelen viselkedésed múlhat rajta, hogy a legjobb minőségű, kényelmes harisnyát viseled-e menyasszonyi ruhádhoz. Szalonunkban megtalálod az esküvői ruhádhoz leginkább illő harisnyát.

Menyasszonyi kiegészítők

Látogass el hozzánk és mi segítünk megtalálni a ruhádhoz passzoló menyasszonyi kiegészítőt!