Gyűrűpárna

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált esküvői ruhákkal foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!Emelkedő irány beállítása

6 termék

A gyűrűpárna kiválasztása fontos esemény.
A koszorúslányok a gyűrűpárnán viszik az ifjú pár elé jegygyűrűiket, éppen ezért mutatósnak, különleges darabnak kell lennie.
A gyűrűpárnának színben és díszítésben is illenie kell a menyasszony ruhájához, ezt vásárláskor mindenképpen tartsd szem előtt. Készülhet akár ugyanabból az anyagból, ugyanazzal a díszítéssel, mint ahogyan menyasszonyi ruhád.

Bár vannak, akik felesleges kiadásnak tartják a gyűrűpárna beszerzését, Mi mégis azt ajánljuk, hogy vásárolj egy mutatós darabot. A gyűrűpárna örök emlék marad, melyet díszként kihelyezhettek majd közös otthonotokban.
Fontold meg a választást! Ha segítségre van szükséged, csak gyere el hozzánk, biztosan megtaláljuk együtt a Neked megfelelő darabot.

Galériánkban még a kért időpont előtt megszemlélheted a kínálatot.