Gyűrűpárna

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

6 termék

A gyűrűpárna kiválasztása fontos esemény.
A koszorúslányok a gyűrűpárnán viszik az ifjú pár elé jegygyűrűiket, éppen ezért mutatósnak, különleges darabnak kell lennie.
A gyűrűpárnának színben és díszítésben is illenie kell a menyasszony ruhájához, ezt vásárláskor mindenképpen tartsd szem előtt. Készülhet akár ugyanabból az anyagból, ugyanazzal a díszítéssel, mint ahogyan menyasszonyi ruhád.

Bár vannak, akik felesleges kiadásnak tartják a gyűrűpárna beszerzését, Mi mégis azt ajánljuk, hogy vásárolj egy mutatós darabot. A gyűrűpárna örök emlék marad, melyet díszként kihelyezhettek majd közös otthonotokban.
Fontold meg a választást! Ha segítségre van szükséged, csak gyere el hozzánk, biztosan megtaláljuk együtt a Neked megfelelő darabot.

Galériánkban még a kért időpont előtt megszemlélheted a kínálatot.