Harisnyakötő

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

3 termék

A harisnyakötő viselése a mai napig fontos tradíció az esküvői szertartás és lakodalom során.
Még ha kerülöd is a hagyományokat, és inkább a modernség vonz, akkor is érdemes beszerezned egy kék színű darabot.
Már önmagában a kék szín babonához köthető, mely kimondja, az ifjú menyasszonynak esküvője napján illik viselnie valami kéket. A kék szín a hűséget és a tisztaságot szimbolizálja.
A harisnyakötő a tradíciók során az esküvők kedvelt játékszerévé vált. Szerte Európában a mai napig őrzik ezt a hagyományt. Ahogy az ifjú ara eldobja csokrát, úgy az ifjú férjnek a harisnyakötő megszerzésével szintén így kell eljárnia a lakodalomban. Aki elkapja, a babona szerint, az nősül legközelebb.

Szalonunkba szebbnél – szebb kínálatot találhatsz kék árnyalatú harisnyakötőkből. Ha nálunk vásárolod menyasszonyi ruhádat, akkor ajándékba is adjuk!

Ne habozz, foglalj hamar időpontot!