Harisnyakötő

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk December 31-ig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet  honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

3 termék

A harisnyakötő viselése a mai napig fontos tradíció az esküvői szertartás és lakodalom során.
Még ha kerülöd is a hagyományokat, és inkább a modernség vonz, akkor is érdemes beszerezned egy kék színű darabot.
Már önmagában a kék szín babonához köthető, mely kimondja, az ifjú menyasszonynak esküvője napján illik viselnie valami kéket. A kék szín a hűséget és a tisztaságot szimbolizálja.
A harisnyakötő a tradíciók során az esküvők kedvelt játékszerévé vált. Szerte Európában a mai napig őrzik ezt a hagyományt. Ahogy az ifjú ara eldobja csokrát, úgy az ifjú férjnek a harisnyakötő megszerzésével szintén így kell eljárnia a lakodalomban. Aki elkapja, a babona szerint, az nősül legközelebb.

Szalonunkba szebbnél – szebb kínálatot találhatsz kék árnyalatú harisnyakötőkből. Ha nálunk vásárolod menyasszonyi ruhádat, akkor ajándékba is adjuk!

Ne habozz, foglalj hamar időpontot!