Fehér menyasszonyi ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

1-9 of 80

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

A hófehér színű menyasszonyi ruha még az ókori Görögországból indult hódító útjára és népszerűsége a mai napig töretlen.

Néhány helyen - az eltérő hagyományok miatt – előfordult különböző színű esküvői ruhák felbukkanása, de kultúránk alapvetően a fehér színű menyasszonyi ruhát tartja tradicionálisnak.

A fehér szín jelképezi a tisztaságot, a természetességet és az egyensúlyt. Azokat a tulajdonságokat, amiket az ifjú menyasszonynak képviselnie kell.

Gyere el hozzánk és válogass hófehér, különleges anyagú menyasszonyi ruháinkból! Rengeteg fazon és stílus között keresgélhetsz, biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelő darabot.

Tekintsd meg galériánkat és ne késlekedj az időpontfoglalással!