Fehér menyasszonyi ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk December 31-ig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet  honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

1-9 of 67

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

A hófehér színű menyasszonyi ruha még az ókori Görögországból indult hódító útjára és népszerűsége a mai napig töretlen.

Néhány helyen - az eltérő hagyományok miatt – előfordult különböző színű esküvői ruhák felbukkanása, de kultúránk alapvetően a fehér színű menyasszonyi ruhát tartja tradicionálisnak.

A fehér szín jelképezi a tisztaságot, a természetességet és az egyensúlyt. Azokat a tulajdonságokat, amiket az ifjú menyasszonynak képviselnie kell.

Gyere el hozzánk és válogass hófehér, különleges anyagú menyasszonyi ruháinkból! Rengeteg fazon és stílus között keresgélhetsz, biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelő darabot.

Tekintsd meg galériánkat és ne késlekedj az időpontfoglalással!