Szalagavató ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

1-9 of 23

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sok szalont végig jártál már, de úgy érzed még nem találtad meg a megfelelő ruhát a szalagavatódra?

Mi az Eternity Szalonban tudjuk, hogy egy szalagavató is mennyi felkészüléssel jár, milyen sok problémát jelenthet a tökéletes ruha megtalálása.

A szalagavató minden fiatal lány számára jelentős esemény, éppen ezért 100% figyelmet fordítunk Rád a ruhapróba során.
A legfontosabb, hogy szalagavatód napján csak Te legyél a középpontban és úgy ragyogj, akár egy hercegnő. Egy Eternity ruha biztosítja számodra ezt a csillogást.

Visszafogott, kihívó, díszített vagy egyszerű? Bármilyen ruhát is képzeltél el magadnak, nálunk megtalálhatod a stílusban leginkább hozzád passzoló darabot!

Szalonunkban kedvező áron juthatsz hozzá a legújabb, minőségi anyagokból készült szalagavatós ruhákhoz. Látogass el hozzánk és próbáld fel a számodra szimpatikus darabokat!

A ruhapróbához előzetes bejelentkezés szükséges.

Tekintsd meg galériánkat és foglalj hamar időpontot!