Szalagavató ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk December 31-ig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet  honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

1-9 of 23

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sok szalont végig jártál már, de úgy érzed még nem találtad meg a megfelelő ruhát a szalagavatódra?

Mi az Eternity Szalonban tudjuk, hogy egy szalagavató is mennyi felkészüléssel jár, milyen sok problémát jelenthet a tökéletes ruha megtalálása.

A szalagavató minden fiatal lány számára jelentős esemény, éppen ezért 100% figyelmet fordítunk Rád a ruhapróba során.
A legfontosabb, hogy szalagavatód napján csak Te legyél a középpontban és úgy ragyogj, akár egy hercegnő. Egy Eternity ruha biztosítja számodra ezt a csillogást.

Visszafogott, kihívó, díszített vagy egyszerű? Bármilyen ruhát is képzeltél el magadnak, nálunk megtalálhatod a stílusban leginkább hozzád passzoló darabot!

Szalonunkban kedvező áron juthatsz hozzá a legújabb, minőségi anyagokból készült szalagavatós ruhákhoz. Látogass el hozzánk és próbáld fel a számodra szimpatikus darabokat!

A ruhapróbához előzetes bejelentkezés szükséges.

Tekintsd meg galériánkat és foglalj hamar időpontot!