Barion Pixel

Koszorúslány ruha

Filter products Showing all 10 results
Szűrés ár szerint
Állapot
Anyag
Díszítés
Egyéb jellemzők
Fazon
Koszorúslány ruhát keresel?

Koszorúslány ruha megtalálásában is segítséget kaphatsz tőlünk.

A koszorúslányok szerepe igen fontos az esküvői ceremónián, segítik a menyasszony készülődését, bájos megjelenésükkel hozzájárulnak a ragyogásához.
Ruhájuk is harmonizál a menyasszonyi ruhával, és az egész esküvő stílusával.

Tudtad például, hogy a koszorúslányok ruhájának kiválasztása talán még nehezebb feladat, mint az esküvői ruhádé?
Az ízlések és elképzelések ugyanis különbözhetnek, különösen, ha több koszorúslány is van.

A régi hagyományok szerint a koszorús lányok lehetnek pici gyerekek is, de akár felnőtt nők is, de mindenképp hajadonnak kell lenniük. Azonban manapság már nem ragaszkodnak az elvek ennyire a hagyományokhoz.

Kik lehetnek koszorús lányok?

A gyerekek és hajadonok mellett, sokszor házas, férjezett asszonyok, sőt anyukák is lehetnek koszorús lányok. Hogy miért? A válasz egyszerű, most már a menyasszonyok leginkább a legjobb barátnőjüket, testvérüket, sógornőjüket szeretnék eme igen nemes és szép feladatkör elvégzésére felkérni. Szeretnék, hogy egy hozzájuk közel álló személy legyen ott mellettük, és segítse őket a Nagy Napon.

Tippünk menyasszonyoknak:
Határozd meg te a viseletet (ez persze többletköltséget is von maga után, hiszen ebben az esetben a menyasszonynak illik állnia a költségeket)!

Ha pedig a fenti tipp kiesett nálad, akkor legalább mondd meg az árnyalatot, ezzel is sokat segítesz a koszorúslány ruha kiválasztásában! Manapság már nyugodtan lehet különböző fazonú koszorúslány ruhákat választani. Ha a szín egyforma, akkor már megvan az összhatás, és a fotókon is tökéletesen mutat.

Ha felkérted a megfelelő koszorúslányt/lányokat az esküvődre, akkor hozd magaddal őket az esküvői ruhapróbára, hogy már itt elkezdhessék a segítésed, és támogathassanak a döntéseid meghozatalában.

Szalonunkban gyerek és felnőtt koszorúslány ruha széles választékából válogathatsz, melyek között könnyen rálelsz az igazira.

Bátran nézz körbe koszorúslány ruha kínálatunkban és foglalj időpontot ruhapróbára!
Oldalunk kínálatát rendszeresen frissítjük, így nagyon minimális az esélye, hogy ruhapróbád előtt valaki lecsapjon a kiszemelt koszorúslány ruhádra!

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a Facebookon és az Instagramon.

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző koszorúslány ruhát weboldalunkon?

Színes, hosszú-rövid koszorúslány ruhák

Nézd végig galériánkat és fogalj időpontot. Ne feledd, egyedi modellekkel foglalkozunk, mindenből 1 darab található, érdemes sietni.