Barion Pixel

Menyecske ruha

Filter products Showing 1 - 12 of 37 results
Szűrés ár szerint
Állapot
Anyag
Díszítés
Egyéb jellemzők
Fazon
Találd meg a tökéletes menyecske ruhát!

A tökéletes menyecske ruha megtalálása legalább olyan fontos, mint a menyasszonyi ruháé. Ez a csinos ruhadarab ugyanis komoly szerepet tölt be az esküvődön, akkor öltöd magadra, amikor ifjú menyasszonyból éjfélkor új asszonnyá válsz. Válassz olyan menyecske ruhát, amely kifejezi ezt a jelentőségteljes eseményt, egyben kényelmes viselet is, mert lágy anyagból készül és könnyed mozgást biztosít a menyasszonytáncnál.

Általánosságban manapság már sokan az esküvői ruhájukban maradnak egész nap, ha olyan menyasszonyi ruhát sikerül választaniuk, ami biztosítja a feltételeket. Azonban van néhány olyan esküvői ruha fazon, ami nem engedi meg, hogy a menyasszony a hajnalig tartó lakodalomban is végig abban maradjon. Például túl szűk, ejtett vállas, vagy hosszú uszályos menyasszonyi ruhát választ. Ezekben a fazonokban mind a vacsora, mind pedig a hajnalig tartó tánc is kényelmetlen lenne. Ilyenkor mindenképpen ajánlatos egy kényelmesebb, rövidebb ruhába átöltözni az éjféli fő tánc után.

A tradicionális menyecske ruha a bordó és piros különböző árnyalataiban játszik. Tapasztalataink szerint a menyasszonyok többsége ezt keresi. Azonban ma már nem kell annyira a hagyományoknak megfelelni. Sokan a kedvenc színűket választják, sőt a vőlegénnyel összeöltözve még kreatívabb ruhakölteményekbe élhetik ki valódi énjüket. A menyecske ruhánál is csak egy szabály van, akár csak a menyasszonyi ruhánál, légy Önmagad!

Néhány tipp az ideális menyecske ruhához:

Semmiképp ne válassz hosszú sellő fazont, ha hajnalig tartó táncra készülsz. A feszülős ruha megnehezíti a tánclépéseket, és korlátoz a mozgásban.

Ne válassz ejtett vállú menyecske ruhát, melyben nem tudod a karjaidat felemelni. Nehezen fogod tudni átölelni a vőlegényt, és bármilyen karhajlítást korlátoz.

Ne válassz túl hosszú menyecske ruhát, mely leér a földig, és folyton emelgetned kell, hogy se te se más nehogy rálépjen és elszakítsa.

Óvatosan a pánt nélküli darabokkal. Kényelmesebb és biztonságosabb egy pántos menyecske ruhát választanod, melyben nem kell egész reggelig húzogatnod a felső részt magadon. Ha van akár már egy kis spagetti pántja a ruhának, akkor már biztonságban táncolhatsz egész reggelig.

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a Facebookon és az Instagramon.

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző menyecske ruhát weboldalunkon?

Piros, hosszú-rövid menyecske ruha

Látogass el hozzánk, találjuk meg együtt a tökéletes menyecskeruhádat!

Érdemes sietni az időpontfoglalással, egyedi modellekkel foglalkozunk, szalonunkban mindenből 1 darab található.