Barion Pixel

Menyasszonyi ékszerek

Filter products Showing 1 - 12 of 33 results
Szűrés ár szerint
Anyag
Szín
Fazon
Állapot
Válassz menyasszonyi ékszert!

A menyasszonyi ékszerek minden ifjú ara kedvencei, te is imádni fogod őket. Arra érdemes odafigyelned, hogy ne ess túlzásokba. Ha díszes esküvői ruhát választottál, akkor a menyasszonyi ékszereket ajánlott kicsit visszafogni. Egyszerű szabású, csekély díszítéssel ellátott ruhánál éppen az ellenkezőjét kell tenned, ilyenkor különösen fontos, hogy viselj menyasszonyi ékszert.

Miután sikerült eldöntenünk, hogy melyik menyasszonyi ruha lesz az Igazi számunkra jöhetnek a kiegészítők is mellé. Úgy mint a nyaklánc, fülbevaló, karkötő. Fontos, hogy a menyasszonyi ékszerek is harmonizáljanak a ruhával.

Ha például csak gyöngyök vannak a ruhán, de nincs rajta csillogó kristály és strassz, akkor nem jó, ha ezen ékszereket választjuk mellé, és ez fordítva is igaz.

A kevesebb néha több, ne akarjunk egyszerre túl sok ékszert viselni, mert visszatetsző lehet!

A nyakéket érdemes a ruha szabásához és díszítéshez igazítani, a fülbevalót és a hajdíszt pedig frizuránkhoz. Lényeges, hogy a nyaklánc vezesse a szemet, kiemelve nyakunkat és dekoltázsunkat.

Fülbevalót akkor érdemes választanunk, ha feltűzött frizurát szeretnénk. Egy leengedett hajnál a fülbevaló hatása elveszne. A kisebb, gyöngy fülbevalók nem látszanának, a nagyobb lógós fülbevalók pedig sokszor beakadhatnak a frizurába.

Tiarát leengedett és felkontyolt hajhoz is lehet választani. Mely a királynői pompát jelképezi, éppen ezért a fejtető legmagasabb pontján helyezkedik el. Ez is elengedhetetlen menyasszonyi ékszer volt régebben.
Figyelj itt is oda a kevesebb néha több elvére! Hogyha lesz egyéb díszítés is a hajadban (például virágok), akkor ne ragaszkodj feltétlen a tiarához.

Amennyiben a ruha stílusához, és színéhez igazítjuk a menyasszonyi ékszereket, fontos figyelembe venni az alábbi szabályokat.
  • Elefántcsont fehér ruha: Ehhez a lágy színhez szuperül mutatnak az arany ékszerek mert kiemelik a ruha árnyalatát.
  • Egyszerű, fehér ruhához az ezüst ékszerek és gyöngyök is tökéletesen passzolnak: De egy letisztult díszítés mentes ruhához jöhetnek már a színek is, akár egy kék fülbevaló, kék szalaggal a derékon, és egy kis kék köves nyaklánc is kiválóan feldobhatja a szettet.
  • Csillámló ruha: Ezzel a típusú ruhával könnyű dolgunk lesz, a legtöbb ékszerfajta illik hozzá. Csak árnyalatban kell megtalálunk itt is a passzolót. Fehérhez ezüst, ekrühöz pedig arany szín dukál.
  • Az olyan menyasszonyi ruha, amely már egyébként is gazdagon díszített, nem feltétlenül igényel csillogó, menyasszonyi ékszereket.
  • Ha a ruhád magasított nyakú, csónak nyakú, vagy teljesen zárt felül, akkor nyaklánc viselésétől akár el is tekinthetsz
  • A karkötőről azonban a hosszú ujjú esküvői ruha mellett sem biztos, hogy le kell mondanod – főleg ha nem csipkével szegélyezett. Sőt, az egyszerű típusokat kifejezetten feldobja egy jól megválasztott, szépen csillogó karperec.

A menyasszonyi ékszerek között könnyű elveszni, ezért inkább kérj segítséget, amennyiben bizonytalannak érzed magad. Ez lehet egy barátnőd, de még jobb, ha az esküvői ruhaszalonban kikéred egy szakértő véleményét, hiszen neki biztosan jó szeme van ehhez is – nem csak azt szúrja ki szinte elsőre, melyik esküvői ruhafazon emeli ki legjobban a sziluetted.

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző ékszert weboldalunkon?

Menyasszonyi ékszerszettek, nyakláncok, fülbevalók, karkötők

Szalonunkban csodálatos tiarák, nyakékek, karkötők és fülbevalók várják, hogy köztük megtaláld álmaid ékszereit. Foglalj időpontot hozzánk, vagy rendeld meg webshopunkon keresztül!