Barion Pixel

2024 Rainbow kollekció

Filter products Showing 1 - 12 of 59 results
Szűrés ár szerint
Állapot
Anyag
Díszítés
Egyéb jellemzők
Fazon

2024 Rainbow kollekció

Az esküvői ruha trendek évről évre változnak, és bár néhány általános trend és stílusjegy hosszabb távon is érvényesek lehetnek, minden évnek megvannak a maga trendjei. 2024-ben a színek dominálnak, nagyobb hangsúlyt fektetve a díszítésekre és a különleges anyagok használatára. Ezért is kapta legújabb kollekciónk a Rainbow, vagyis Szívárvány elnevezést. Korábban a nude és a fehér színek jellemezték az esküvőket, azonban 2024 a merész és élénk színek éve lesz. Gondolj csak az élénk korallra vagy egy vibráló kékre, zöldre, vagy esetleg egy rózsaszínes árnyalatra. Olyan hangulatot teremthetsz ezekkel az élénk színekkel, melyek energiát és örömöt sugároznak. A Föld színei minden menyasszonynak jól állnak, nemcsak melegséget árasztanak, hanem magabiztosságot, határozottságot és erőt is adnak. Légy bátor, és nyugodtan rugaszkodj el a fehér ruhától. Emeld magad az egekbe, és fedezd fel a szivárvány árnyalatait.

2024 Rainbow kollekciónkat, nemcsak a színek, hanem a stílusok, fazonok, anyagok és díszítések színességével állítottuk össze neked, hogy igazán egyedi és különleges menyasszony lehess a Nagy Napon! Kollekciónkban olyan trendet és stílust is kínálunk, amelyek népszerűek 2024-ben:

Egyszerűség és Minimalizmus:

Az egyszerűség és a tisztaság a 2024-es esküvői ruha trendek központjában áll. Az egyenes, letisztult szabások, a kevesebb díszítés és a színválasztás teszik felejthetetlenné a minimalista ruhákat. Egyre több menyasszony választ egyszerű, tisztán szabott ruhákat a hangsúly helyett a kényelmes viseletre és az elegáns megjelenésre helyezve. A kevesebb díszítés, például hímzés vagy gyöngyök, a minimalista stílus része.

Bohém, Retro és Vintage:

A bohém elegancia, a laza, bohém stílus még mindig a népszerűség csúcsán áll. Az elegáns, de mégis laza szabásvonalak, a romantikus csipke és a könnyed anyagok tökéletesen kifejezik a bohém hangulatot. Az időtlen vintage stílus mindig a divatban marad. A 20-as, 30-as, vagy 70-es évek stílusjegyei elegánsan visszaköszönnek az esküvői ruhákban.

Természetes Anyagok:

Eco-barát Ruhaanyagok: A Fenntartható anyagok, mint a organikus pamut vagy fenntartható selyem egyre népszerűbbek. A virágos minták és applikációk kifinomult és romantikus megjelenést kölcsönöznek az esküvői ruháknak. Legyen szó színes virágokról vagy letisztult hímzett motívumokról, ez a trend garantáltan elbűvölő lesz.

Szín és Textúra:

A hagyományos fehér mellett egyre több menyasszony dönt a színválaszték kibővítése mellett. Gyönyörű pasztellszínek, mint a púder rózsaszín vagy a menta zöld, valamint merész színek, mint a sötétvörös vagy a mélykék is megjelennek az esküvői ruhákon.

A szivárvány csipke elegáns és játékos egyben. A ruhákon elhelyezett színes csipkedíszítések vagy az egész ruhát átszövi a szivárvány csipke igazán izgalmas vizuális hatást nyújtanak. A modern díszítések, mint az arany és ezüstfonalak, gyöngyök és tükröződő kristályok extra csillogást és ragyogást adnak az esküvői ruháknak. Textúrált anyagok, mint a csipke vagy a szatén, adhatnak egyedi karaktert a ruhának.

 

Visszafogott hossz, aszimmetrikus szabás:

A ruhák egyre inkább a nemek közötti határokat feszegetik. Az androgén, uniszex stílusok és a nőies és férfias elemek elegánsan összeolvadnak az esküvői ruhákban. Az aszimmetrikus szabások kreatív és modern megjelenést kölcsönöznek a ruháknak. Egy vállon lecsúszó pánt, vagy ujj, az aszimmetrikus szabásvonalak és egyedi fodrok biztosítják az egyediséget.

Kiegészítők: 2024-ben nagyobb hangsúlyt kapnak az egyedi kiegészítők, például hatalmas fülbevalók, fejdíszek vagy feltűnő cipők.

Bátran nézz körbe oldalunkon, ahol méretekkel és árakkal ellátva megtalálhatod a számodra tökéletes menyasszonyi ruhát, majd foglalj időpontot, és gyere próbáld fel!

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

Szeretettel várunk!

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző ruhát 2024 Rainbow kollekciónkból?

Ha megtetszik valamelyik, érdemes időben lépni. A többi esküvői ruhánkhoz hasonlóan a 2024 Rainbow kollekció is limitált, a ruhákból csak 1 db elérhető, amint elkelt, levesszük a kínálatból.