Rólunk írtátok

Eszter

Kedves, és hangulatos kis szalon, egyedi és különleges ruhákkal. Az árak meglepően nagyon kedvezőek, és emellett még végtelenül kedvesek is. Köszönöm a szombati ruhapróbát, megérte ilyen sokat utazni hozzátok, és köszönöm, hogy segítettek megtalálni azt a ruhát, ami álmaim ruhája volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Eszter

Éva

Kedves Timi,

Köszönöm a sok türelmet, és a kedvességet, és az Álom ruhámat. Imádtam viselni, és a Násznép is el volt ájulva. Felejthetetlenné tettétek az esküvőmet azzal a ruhával, amiről kislány korom óta álmodtam.

Nagyon köszönöm, örök hála! 🙂

Évi,

 

Dóra

Kedves Timi,

Köszönöm a profi kiszolgálást, és a kiváló hangulatú ruhapróbát, saját és kísérőim nevében is. Felejthetetlen élmény marad számunkra, és a csodálatos ruhám, amit nálatok találtam meg megkoronázta az esküvőmet. Mindenki imádta! Képeket küldök, amint megkaptuk.:-) Örülök, hogy rátok találtam, és csak ajánlani foglak titeket mindenkinek!

Dóri

Lujzi

Kedves Timi és Melinda,

Sok szeretettel küldöm Nektek ezt a néhány esküvői képet, amikor viselhettem a gyönyörű ruhát, amire Nálatok találtam rá! 🙂 Nagyon-nagyon jó volt viselni és rengeteg dicséretet kaptam rá, igazán különleges darab! 🙂

Nagyon köszönöm a munkátokat még egyszer, további sikereket kívánok! 🙂

Szeretettel,
Lujzi

Edit

Kedves Tímea!

Épp a napokban jutott eszembe, hogy már lassan egy éve hogy időpontot egyeztettünk és ellátogattam a szalonba és a nagy nap óta még nem írtam élménybeszámolót. 😊
 Sok szép ruhát láttunk és próbáltam fel. 😊 A szalon volt az első ahol ruhanézőben jártunk és meg is leltem az igazit.
Szeretnem megköszönni a rengeteg kedvességet és odafigyelést amit kaptunk,hogy barmikor zargathattunk az ügyes bajos kérdéseinkkel (hozzáhallgattattuk  Párom lehetséges öltönyét és a cipőmet a már kiválasztott ruhámhoz 😊 – szerencsére minden a szomszédban volt).
Köszönöm, a gyors ruhaigazítást, amit kitolhattuk az utolsó napokra a külföldi tartózkodásunk miatt. Valamint a segítséget és az időt amit rám fordítottál, mikor úgy tűnt lehet, hogy szükség van egy kis változtatásra.
A ruha nagy sikert aratott. Patomnak is nagyon tetszett. 😊
Csatolok pár képet a napunkról és az azt követő fotózásról, valamint a kis legényről aki úgy döntött, hogy velünk ünnepel.
Meg egyszer köszönünk szépen mindent. 😊 További sok sikert kívánunk.
Köszönettel:
 Edit
Edit

Gyöngyi

Kedves Eternity-szalon dolgozói,vezetője,tulajdonosa !

Remélem senkit nem hagytam ki a felsorolásból, mert szeretném megköszönni mindenkinek ezt a gyönyörű ruhát. Azt az örömet és büszkeséget amit a viselése okozott mind a gyerekemnek, mind nekünk a szüleinek és a rokonságnak!
Remélem sokszor lesz részese még milliónyi lányka ennek az örömnek!
Köszönöm a segítséget és további sikeres munkát kívánok!
Üdvözlettel Gyöngyi!
Gyöngyi

Lujza

Csak ajánlani tudom a szalont! A szalonvezető, Timi, szívvel-lélekkel végzi a munkáját! Nagyon jól éreztem magam a próba alatt, gyönyörűek és egyediek a ruhák! Mindig is ilyen esküvői ruha- próbáról álmodtam!
Ha esetleg valaki nem is itt találná meg a befutó darabot (amire kicsi az esély), az itt való látogatás mindenképpen tovább fogja lendíteni a keresésben! Timi nagyon jól válogatja a ruhákat, mutat meg lehetőségeket, van mód összehasonlításra, milyen fazon, milyen szín áll igazán jól. 🙂
Tényleg csak ajánlani tudom! 🙂

Lujza

Eszter

Itt vettem az esküvői ruhámat! <3 Szép és egyedi ruhák, gyönyörű és tiszta szalon. Nagyon kedves és türelmes szalonvezető! 🙂

Eszter

Angéla

Az életem legszebb napján a legszebb ruhában voltam, amit itt találtam meg az Eternity Esküvői Ruhaszalonban! Gyönyörű ruhák, megfizethető áron! Nagyon szépen köszönök minden segítséget, amit itt kaptam, kedves kiszolgálást, precizitást, segítőkészséget. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Csumita Angéla

Júlia

Én is itt találtam meg álmaim ruháját. Fantasztikus kiszolgálással, és csodálatos ruhákkal találkoztam. A ruhák meseszépek, sok hófehér ruha van és az áruk abszolút baráti. Korrektek, kedvesek és segítőkészek. Csak ajánlani tudom a szalont!

Farsang Júlia

Mercédesz

A tavaly nyári esküvőnkhöz innen választottam a ruhámat. Barátságos a légkör, szép, tiszta a szalon. Nagyon elégedett voltam a ruhával, a segítséggel és az önbizalomnöveléssel, amit itt kaptam. Igazán szép emlék, köszönöm 🙂

Mercédesz

Ildikó

Nekem fél éve volt az esküvőm, és innen választottam a Csodálatos menyasszonyi és menyecske ruhámat is! Mindennel tökéletesen meg voltam elégedve, életem egyik legszebb napját köszönhetem az Eternity szalonnak, és Timinek. A ruhák minősége kifogástalan, 120 %-ban felül teljesítettek minden kérésemnek, pedig én sem voltam egyszerű eset… 🙂 Mindent köszönök, Ildi

Szabó Ildikó

Nikolett

Nagyon szép a szalon! Kedves és nagyon barátságos kiszolgálásban volt részünk a testvéremmel, amikor a menyasszonyi ruhámat kerestem. Rengeteg segítséget kaptam, csodálatos ruhákat próbálgathattam, és természetesen meg is találtam, nagyon korrekt áron a Fantasztikus ruhámat! 🙂 Csak ajánlani tudom mindenkinek a szalont, aki új, minőségi ruhát szeretne nagyon jó áron!

Kelemen Nikolett

Nóra

Kedves és segítőkész kiszolgálás, csodaszép ruhák, könnyű megközelíthetőség, baráti árak. Ajánlani tudom csak mindenkinek! 🙂

Nóra

Gábor

Ajánlom minden menyasszonynak az Eternity Szalont – sok-sok gyönyörű ruha, kedves eladók, olcsó árak és nagyon finom cukorkák! 🙂

Gábor

Marietta

Kedves Tímea!

Szeretettel küldök pár fotót az esküvőnkről! Nagyon-nagyon köszönöm a nálatok vásárolt gyönyörű ruhámat!! Minden fantasztikus volt, sosem felejtem el a nagy napunkat!:)))

Üdvözlettel: Marietta

Dobos Marietta

Dorottya

Kedves Tímea!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy a gyönyörű menyasszonyi ruhátokat viselhettem a 2018.06.23-ai budapesti esküvőnkön.
Fantasztikus volt viselni, és mindenki szerint nagyon különleges volt. 🙂

Küldök néhány képet Nektek, ahogy megígértem 🙂

Ócsai Dorottya

Dorottya

Kedves Tímea! 🙂

Ígéretemhez híven csatolva küldök pár képet a ruhámról, a fátylamról és a menyecskeruhámról! Mindegyik nagy sikert aratott! 🙂 Köszönöm szépen Neked és Melindának, hogy segítettetek az álmaim megvalósításában! 🙂

Minden jót kívánok:

Dorottya

Bánszki Dorottya

Nóra

Kedves Timi,

Nagyon szép élmény volt a tegnapi nap számunkra és ez Nektek is köszönhetô!
Századszorra is köszönök mindent!!!
További sikereket és boldog életet kívánva:

Nóra & Csaba

Németh Nóra Nárcisz

Andrea

Kedves Timi,

Ígértem,hogy küldök képet magamról és a csodás menyasszonyi ruhámról.
Ezekkel a képekkel szeretném megköszönni,hogy a segítettetek megtalálni a legmegfelelőbbet!
Köszönök mindent!

Andrea

Patrícia

Kedves Tímea!

Köszönöm a gyönyörű szép ruhát életem legszebb napjához, mindenki oda volt érte! De főként én és a férjem😊 Köszönöm a korrekt és gyors ruha választást és az összes többi segítséget. A szalont mindenkinek csak ajánlani fogom és sokan megértették, hogy miért volt érdemes Egerből elmenni Pestig!

Patrícia

Szandi

Kedves Timi!

Még januárban vettem nálad 2 gyönyörű ruhát. Imádtam mindkettőt! Szuper kényelmesek voltak, az egyik a nagy napot volt rajtam a másik pedig a fotózáson, még a nászútra is elvittük, így a lánykérés helyén is készült vele pár fotó!

Köszönöm, a csodálatos ruhákat, a cukorcsokrom mellett igazán különleges volt! 🙂

Szandi

Judit

Nagyon szépen köszönök mindent!!! Álomszép volt a ruhám!!!

Judit

Gyöngyi

Köszönöm Tímeának a személyre szabott gondoskodást, hogy türelemmel segített megtalálni a megfelelő ruhát és a kiegészítőket. A ruhámra az egyszerű vonalak visszafogott eleganciája jellemző, egy ízléses kis masnival, gyönyörű esésű szoknyával – igazi hercegnőnek érezhettem magam benne. Minden vendég, s főképp a Vőlegényem egyetértett abban, hogy ez egy igen jó választás volt. Köszönjük!

Gyöngyi

Sára

Kedves Timi!
Köszönöm Neked azt a sok kedvességet, mosolyt és segítőkészséget, amit a Nagy Nap előtt kaptam tőled. A kezdetektől fogva tudtam, hogy jó helyen keresem a tökéletes ruhát. Már a honlapon látszott, hogy egyedi és meseszép a választék, biztos voltam benne, hogy megtalálom az igazit, és így is lett. J Köszönöm, hogy segítettél nekem abban, hogy rám találjon az tökéletes ruha, hogy a megfelelő irányba terelgettél. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy betérjen hozzád menyasszonyként, garantáltan nem bánja meg! Mi még biztosan visszatérünk a barátnőimmel, ha rájuk kerül a sor! 😉

Saci

Peternák Anna

Kedves Menyasszonyok!
Nagyon ajánlom az Eternity ruhaszalont, sok szempontból:
1. A honlapon meg tudjátok nézni nemcsak a ruhákat, hanem az árakat is – ez a budapesti ruhaszalonok esetében nagy ritkaság! Az árak nagyon barátságosak!
2. A ruhák a valóságban még szebbek, és egyediek.
3. Semmivel se láttok szebb ruhákat a drágább szalonokban, próbáltam többféle drágább ruhát más szalonban és nem álltak jobban rajtam
4. A ruhaszalon vezetője, Timi nagyon kedves, segítőkész és profi, és tényleg az a fontos számára, hogy megtalálja a nektek való legszebb ruhát, nem az, hogy eladja a legdrágábbat – én pl. felpróbáltam egyet, amit kinéztem a honlapról, aztán Timi magától hozott egy még szebbet és olcsóbbat, ami előzetesen elkerülte a figyelmemet – végül ez utóbbi lett az én ruhám (Karin).
5. Timi jobban tudja, hogy mi áll jól nektek, mint ti magatok! Amit elképzeltek magatokon, nem biztos, hogy jól is fog állni. Mindenképp érdemes elfogadni a tanácsát és segítségét!

Köszönök minden segítséget! 🙂

Anna

Beatrix

Megvoltam elégedve velük. Gyönyörű -k, nagyon aranyos segítő kész kiszolgálás. Bátran térj be! Csak ajánlom

Beatrix

Tímea

Nagyon szépen köszönöm a mai napot!A sok segítséget és a türelmet!Nagyon jó választás volt a szalon, a szalon vezető kedvessége,odaadása felülmúlhatatlan.Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tímea

Polyák Gábor

Szuper ruhák, szuper árak, szuper kiszolgálás. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Polyák Gábor

Hétházi-Garai Krisztina

Maximálisan elégedett voltam mindennel. A menyasszonyi ruhám csodaszép volt, itt találtam meg “az én ruhám”! Az árak reálisak, a kiszolgálás példaértékű! ezúton is köszönök mindent! Minden kívánságom teljesült, így a nagy napon jól érezhettem magam. Mindenkinek ezt a szalont fogom ajánlani! Köszönöm a csodaszép ruhát!

Hétházi-Garai Krisztina

Zimonyi-Dobó Kata

Kedves Timi ! Köszönöm hogy általatok ilyen szép menyasszony lehettem!

Zimonyi-Dobó Kata

Zsuzsa

Kedves Eternity Szalon! Köszönöm szépen azt a kedvességet, türelmet amit kaptam én és a családom. Nagyon kedvező árak, sok ajándék, mindenkinek csak ajánlani tudom:)) Sok sikert és kitartást a munkájukhoz, mert nagyon szép szebbé varázsolni ezt a szép napot:))

Zsuzsa

Brigi

Csak ajánlani tudom mindenkinek a szalont. Nagyon kedves, türelmes volt a hölgy. Köszönök mindent.

Brigi

Noémi

Kedves Eternity Szalon! Szeretném megköszönni azt a mérhetetlen kedvességet és türelmet, amit a ruhapróba alkalmával kaptam. Öröm volt Önöknél válogatni. Külön kiemelném az eladó hölgy profizmusát, aki egy pár perces ismerkedés után kiválasztotta nekem a tökéletes ruhát. Köszönök szépen mindent, igazi élmény volt! Menyasszonyok! Keressétek fel ezt a szalont, nem fogtok csalódni! Üdvözlettel:

Noémi

Járai Szilvia

Nagyon kedves, kozvetlen, segitokesz kiszolgalas.Koszonom a turelmet es a pratikus tanacsokat.:)

Járai Szilvia

Márti

Ezúton is szeretném megköszöni a sok türelmet és segítséget! Valamint külön köszönöm a rugalmasságodat is. Nagyon nagy segítség volt. Nagyon jó volt megtapasztalni, hogy vannak még ilyen helyek ahol ennyire nagy odafigyeléssel, kedvességgel, és szívvel lélekkel foglalkoznak az emberekkel. Sok szalonban jártam, de sehol nem kaptam ilyen őszinte kedvességet. Nagyon jól esett! A ruha csodálatos volt, és az esküvő is tökéletesen sikerült. Tehát 1,5 hónap alatt is lehet tökéletes esküvőt szervezni. 🙂 Annyira szuper volt a ruhám, hogy a hajnalig tartó bulizástól sem lett semmi baj, csak az alja lett egy picit koszos. A barátnőimtől leszakadt tülökről és egyéb hasonló dolgokról hallottam az esküvő végére, de ez a ruha nagyon bírta a strapát. 🙂 A szalonban töltött percek szép emlékek maradnak számomra. 🙂 Szóval nagyon köszönök mindent és további sok sikert kívánok a munkátokhoz! Üdvözlettel

Márti

Széles Dorottya

Köszönöm a sok kedvességet! És főleg a ruhámat! Biztos, hogy a legjobb szalon ti vagytok Budapesten! 🙂

Széles Dorottya

Adrienn Dóra Kiss

Kedves Timi! Nagyon köszönöm a kiváló kiszolgálást. A türelmedet és a profi kiszolgálást,hogy mindent a menyasszonyért. A ruhám meseszép. Ajánlani tudom minden menyasszonynak! 🙂

Adrienn Dóra Kiss

Eszter Varga Luokkala

Kedves Timi! Nagyon köszönöm a kedvességed és a profi kiszolgálást. Tökéletes választás volt a ruha amit ajánlottál. Minden menyasszonynak ajánlani tudom a szalont! Köszönök mindent!

Eszter Varga Luokkala

Reka Tasnadi

Kedves Eternity Szalon! Nagyon köszönöm a kiváló kiszolgálást, a remek kiegészítőket és főként a gyönyörű ruhát. Hatalmas sikere volt, főleg a kalappal együtt. Örök hála amiért tökéletessé tettétek ezt a különleges napot január 22-én.

Reka Tasnadi

Kovacs Katalin

Kedves Eternity Szalon! Nagyon köszönöm a kedves kiszolgálást, a felajánlott lehetőségeket és az ajándékot 🙂 A ruha álomszép! 🙂

Kovacs Katalin

Kata Csabai

Nagyon jó kis szalon. Kedves és udvarias volt a kiszolgálás. Baráti légkör mellett tudtunk próbálgatni, és nagyon jó hangulat volt. Sok mindenben segített a szalonvezető hölgy, leste minden kívánságunkat. Jó volt végre olyan szalonban lenni, ahol szép új ruhák voltak, és nem agyon használtak, látszik, hogy vigyáznak az épségükre és a tisztaságukra. Minőségi és egyedi ruhák, és az árak is nagyon barátságosak. Csak ajánlani tudom minden menyasszonynak aki álomszép ruhát keres!

Kata Csabai

Hajnalka Forgó

Kedves Eternity Szalon! Köszönöm a profi, segítőkész kiszolgálást mindenben. Mindennel teljesen megvoltam elégedve, a kiszolgálással, a ruhával, a kiegészítőkkel. Én biztos, hogy ajánlani fogom a szalont! Elmondhatom magamról, hogy mint kismama menyasszony ugyan olyan szépnek éreztem magam a ruhában, mint bármelyik másik menyasszony. Nagyon kényelmes volt a ruha és teljes mértékben jól éreztem magam benne. Köszönöm még egyszer.

Hajnalka Forgó

Enikő Nagy

Köszönöm szépen a lehetőséget, igazán jól éreztem magam! A ruhák csodaszépek, különlegesek, mindenki kedves és segítőkész! Sok hasznos tanácsot és jó tippet kaptam, vissza fogok még térni úgy gondolom!

Enikő Nagy

Vivien Pekk

Baratnomet kisertem el probalni, nagyon segitokeszek, baratsagosak voltak a szalonban, a ruhak pedig baromi szepek, egyediek es megfizethetok, csak ajanlani tudom!!!

Vivien Pekk

Szilvia Mikó

Kedves Timi! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet , hogy megtaláljam álmaim ruháját, álmaim napjára. A szalont meg ajánlani tudom minden menyasszony ismerősömnek aki tervezi az esküvőjét.

Szilvia Mikó

Seftsik Mónika

Nagyon szépen köszönök mindent Timinek!!! Timi kedves,türelmes,segítőkész,aranyos, érti a dolgát,amit szívből lélekből csinál! Januárban mentem hozzá ruhapróbára, olyan kedves és segítőkész volt,hogy elállt a szavunk. Szüleim kísértek a próbára, Ők is csak szépet és jót tudnak mondani Timiről! Végig segített, igazgatta a ruhát rajtam, akármit kérdeztem egyből segített és mindenben a rendelkezésemre állt. Megtaláltam a menyasszonyi ruhámat,ami fantasztikus, és ha visszagondolok arra a napra,amikor megvásároltam,akkor mosolygok,mert egy csodálatos nap volt és ehhez nagyban hozzá járult Timi kedvessége! Bármelyik szalonról hallottam,mindenhol csak türelmetlen eladók fogadták az izgatott menyasszonyokat, de itt mosolyogva fogadott minket és végig kedvesen segített! Nem tudom elégszer megköszönni Neked Timi,hogy egy hatalmas örömöt és jó érzést kaptam a gyönyörű ruhám mellé! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Eternity szalont! Hálás vagyok Neked Timi, fantasztikus,jó ember vagy! 🙂

Seftsik Mónika

Hrahoviczky Katalin

Kedves Eternity Esküvői Ruhaszalon! Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás ruhát, amit nálatok vásároltam. Csodálatosan éreztem magam benne, az egész nap meseszép volt. Csak ajánlani tudom a szalont mindenkinek. Még egyszer nagyon köszönöm. 🙂

Hrahoviczky Katalin

Simon Anna

Sziasztok! Szeretném megköszönni a csodaszép ruhámat! Puszi! Anna

Simon Anna

Széles Dorottya

Köszönjük a rengeteg kedvességét és a csodálatos munkát!

Széles Dorottya

Albrecht‎ Nóra

Kedves Timi! Köszönöm Neked ezt a csodás ruhát,mindenki imádta,főleg a férjem,el volt ájulva tőle:) További sok sikert Nektek!

Albrecht‎ Nóra

Csere-Iványi Ivett

Kedves menyasszonyok, Az Eternity szalon volt a második amit meglátogattam az esküvőnk előtt fél évvel és a 6. ruha amit felpróbáltam volt az igazi- teljesen beleszerettem. Az eladó es a varrónő is korrekt volt- minden úgy volt ahogy megbeszéltük és a nagy napon tökéletesen elvarázsoltam a vőlegényem a ruhámmal. Csak ajánlani tudom a szalont.

Csere-Iványi Ivett

Emese

Kedves Timi! Nagyon szépen köszönök mindent Nektek, nagyon széppé tettétek ezt a napot nekünk, a férjecském oda volt meg vissza, nagyon tetszett neki a ruha és benne én! Köszönettel:

Emese

Major-Hlavacska Hajnalka

Szeretnék köszönetet nyilvánítani az Eternity szalonnak és az üzlet vezetőjének Tímeának a csodálatos ruhámért és a ruhapróbák ideje alatti kedves közreműködésért . Örülök ,hogy itt vásároltam meg álmaim ruháját ,amiben tökélesten éreztem magam , a leendő menyasszonyoknak csak ajánlani tudom ! Nem bánjátok meg ha ide ellátogattok , nagyon szép ruhákat fogtok itt találni. 🙂 Üdvözlettel : Major-Hlavacska Hajnalka Ui.: A párom szája nyitva maradt és a szemei nagyon csillogtak amikor megpillantott a ruhámban .

Major-Hlavacska Hajnalka

Bea

Kedves Timi! Szeretném megköszönni a munkádat! Álmaim ruháját Gilian formájában nálatok találtam meg, de hogy igazán önmagaménak érezhessem Ti tettétek még egyedibbé. Hálásan köszönöm a türelmet, hogy a szalonban mindig csak egy ember a fontos, így minőségi, királylányos kiszolgálásban lehet része nálatok az embernek 🙂 Semmit sem hagytok az utolsó percre, ezzel is segítve, hogy a menyasszony még komfortosabban, magabiztosabban érezhesse magát a nagy hajrá előtt! Rendkívül megnyugtató volt a tudat,hogy a ruhám teljesen tökéletesen, rám szabva várt nálatok bő 1 héttel az esküvőnk előtt. Köszönöm, hogy mindig a megoldást keresitek, és nem ismertek lehetetlent! Szívből ajánlom szalonotokat az összes menyasszonynak! Nálatok jó kezekben lesznek!

Bea

Kovács Szilvia

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani az Eternity Szalonnak a csodás menyasszonyi ruhámért és a kifogástalan kiszolgálásért és munkájukért. Vidéki lányként az első szalon volt ahova időpontunk volt az Édesanyámmal az esküvőnk előtt fél évvel, de tovább nem is mentünk, egy gyönyörű púder színű ruhával tértünk haza. Ez egy csodálatos nap volt számomra, mert megtaláltam álmaim ruháját. A nagy napon elégedetten és örömmel viseltem, a ruha tökéletes volt, a Férjem, a Családom és a vendégek is el voltak ájulva. A szalont mindenkinek ajánlom és ajánlani is fogom a jövőben is. Hálás vagyok Tímeának a szalonvezetőnek, nagy-nagy köszönet mindenért.

Kovács Szilvia

Kulánda Anita

Kedves Timi!

Kicsit megkésve tudom, de annál nagyobb szeretettel szeretnék köszönetet mondani mindenért! Szeretném kérni, hogy tedd ki a soraimat az szalon oldalára, hogy mindenki megtudja: Magyarországon a legjobb szalon TI vagytok!:)
Köszönöm a sok türelmet, az őszinte segítséget és a kiváló a kiszolgálást! Itt soha nem éreztem azt -amit az összes többi szalonban-, hogy nem vagyok elég jó, elég gazdag…nem vagyok elég gyors…és elég egyszerű, hogy időben hazamehessen az eladó. Igen válogattam (persze nem túlzóan), hiszen addigi életem legszebb napjára készültem, és voltak kérdéseim, döntésképtelenségem egy-egy dologban, de együtt mindenen túllendültünk. Én mondjuk szerencsés voltam, mert már a honlapon kinéztem magamnak az álomruhát, és amikor megláttam azonnal tudtam, hogy igen! MEGTALÁLTAM! Az Enternity sokkal több, mint egy menyasszonyi ruha szalon! A varrónő örök mosolya azonnali bizalmat, és nyugalmat kölcsönöz, pedig tudtam, hogy esküvő előtt nem sokkal kapom meg a készre varrt ruhám. Igaz nekem csak apró átalakításra volt szükség, de tudtam, hogy csak tökéletes munkát adnak ki a kezükből. Így is lett! A napon csak ámult aki látott. Szívből köszönök minden egyes ott töltött pillanatot! Korrekt árak, tökéletes kiszolgálás, és álomszép ruhák! Mindenkinek szívből ajánlom 🙂

Kulánda Anita

Fazekas-Csányi Mária Magdolna

Kedves Timi! Az Eternity előtt jártam már több szalonban is, úgy gondoltam, egyszer vagyok menyasszony és megtehetem, hogy felpróbálok olyan darabokat is, melyekt soha nem fog megvenni, de még csak bérelni sem. Mindezt azért tettem, hogy ráhangolódjak arra, hogy most egy napig én leszek a társaság középpontja, és bevallom, ehhez nem vagyok hozzászokva. Mikor hozzátok mentem, már szorított az idő. Mindenki szerint el voltam késve a ruhaválasztással, nem is értettem, hogy miért kell ennyit pörögni egy ruhán. 2 ruhát felpróbálva nem éreztem semmit, majd mikor felvettem a csodálatos ekrü csipke ruhát – juj, még most is kiráz a hideg – azt éreztem, hogy megtaláltam A Ruhám, tökéletesnek éreztem magam. Életemben nem kaptam annyi bókot, mint a lakodalmunk napján. A ruha harmóniában volt a személyiségemmel, benne önmagam lehettem. Ez a ruha tényleg én voltam. Akkor értettem meg, hogy valóban fontos mit viselek a nagy napon és mennyire adja vissza a személyiségem. Szeretnék köszönetet mondani a kedvességedért, figyelmességedért, segítőkészségedért nagyon sokat segítettél a feszkós pillanatokban. Köszönöm, Magdi

Fazekas-Csányi Mária Magdolna

Reni

Még mielőtt elmentem volna Timihez az Eternity szalonba is tudtam hogy ami náluk van az egyedi, nem tucat ruha ami minden szalonban van, rendkívül sok fajta ruha van náluk és nem az égbe szöknek az árak főleg ha a minőséget és a stílust is fontos szempontnak tálaljuk. Tudtam hogy mit akarok de sajnos amit elképzeltem magamnak nem volt előnyös az alkatomra, Timi ezt tudta az első perctől de mégis mindent megtett hogy az akaratom érvényesüljön, be kellett látnom hogy az elképzelésem nem az igazi. Ez után időt nem sajnálva Timi a helyes útra terelt és életem legjobb döntését hoztam meg a segítségével. Végig nagyon türelmes és kedves volt velem azonnal rá érzett milyen stílussal és merre induljon el velem. Csak ajánlani tudom mindenkinek itt megtaláljátok amit szeretnétek! Köszönöm Timi.

Reni