Barion Pixel

Menyasszonyi boleró

Filter products Showing 1 - 12 of 20 results
Szűrés ár szerint
Anyag
Szín
Fazon
Állapot
Válassz menyasszonyi bolerót!

Menyasszonyi boleró

A templomi esküvők íratlan szabálya, hogy a menyasszony válla nem lehet szabadon a szertartás alatt – ezért, ha váll nélküli esküvői ruhát választottál, akkor nagy szükséged lesz egy vállat takaró felsőre, vagyis ott jön képbe a menyasszonyi boleró. Őszi vagy téli esküvőnél szintén hasznos a menyasszonyi boleró, hiszen nem akarsz dideregni. Egy Eternity menyasszonyi boleró tökéletesen passzol menyasszonyi ruhádhoz, ráadásul nagyon dekoratív ruhadarab is, gyönyörűen mutatsz majd benne az esküvői fotókon.

Nem kell félned tőle, ha szép az idő, és a templomi szertartás is véget ért, akkor nyugodtan leveheted, és nem kell egész nap magadon viseld. A menyasszonyi bolerók leginkább a fedetlen ruhák elfedéséré szolgálnak a templomi szertartás alatt.

A menyasszonyi bolerók kimondottan úgy vannak kialakítva, hogy rövidebb felső részük nem takarja el a ruhát, így a díszítések láthatóak maradnak, azonban a hát közepéig leérnek, hogy hűvösebb időkben a lapockák is védve legyenek.

A kabátok már melegebb, és hosszabb kivitelben készülnek, általánosságban prémes, vagy szatén anyagból, és már derékig érnek, hogy az egész hátad óvni tudják a hidegtől.

Szalonunkban a legszebb menyasszonyi bolerókból válogathatsz, de dönthetsz akár stóla, pelerin vagy kabát mellett is.

Megtalálhatóak a fehér és tört fehér különböző árnyalatai. Valamint rövid és hosszú ujjas bolerók is kaphatóak. Anyagukban is változatosak, csipke, chiffon és szatén variációi. Valamint a hűvösebb időkre a menyasszonyi boleró helyett tökéletes választás egy puha prém menyasszonyi kabát is.

Egyszerűbb, díszítés mentes menyasszonyi ruhához sokan választanak elöl is zárt bolerót. Akár csipkével vagy virágokkal díszítve. Így kombinálható a menyasszonyi ruha, és kettő az egyben viseletté változik, és máris egy újabb kombináció alakítható ki vele.

Tekintsd meg galériánkat majd látogass el hozzánk, segítünk, hogy olyan bolerót találj, ami harmonizál a ruháddal, alkatoddal, stílusoddal.

Bátran nézz körbe menyasszonyi kiegészítőink között, ahol minden kiegészítővel igyekszünk neked segíteni, hogy megtalálhasd a számodra Tökéletest.

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző bolerót weboldalunkon?

Csipke, tüll, szatén, chiffon, prém menyasszonyi bolerók

Látogass el az Eternitybe, megtaláljuk, melyik menyasszonyi bolero a számodra megfelelő.