Barion Pixel

Bizományos menyasszonyi ruha

Filter products Showing 1 - 12 of 30 results
Szűrés ár szerint
Állapot
Anyag
Díszítés
Egyéb jellemzők
Fazon

Bizományos menyasszonyi ruha:

A már egyszer használtak, ám így is tökéletes állapotban, tisztítva várják, hogy újra Boldoggá tehessenek egy kedves menyasszonyt! Itt is megtalálható minden stílus és fazon A-vonal, sellő, báli ruha. Anyagok: csipke, tüll, selyem, szatén. Ezen ruháink csak egyszer használtak, így még tökéletes képviselői lehetnek egy következő esküvőn is. Nincsenek szakadások, kopások, sérülések és tökéletesen tisztíva várják, hogy újra boldoggá tehessenek egy menyasszonyt. Áraik kedvezőbbek, már egyszer használt állapotuk miatt, így akik kisebb költségvetésű esküvőt szerveznek bátran tekintsék át Bizományos menyasszonyi ruha kínálatunkat.

A Bizományos menyasszonyi ruha  nem bérelhető, csak megvásárolható. Hiszen egy menyasszonyi ruhát sem lehet sokszor viselni. Így az első hordás után már nem bérelhetőek, csak megvásárolhatóak. Így is megóvva épségüket, és fenntartva hordhatóságukat.

Bizományos értékesítésre jelenleg csak saját menyasszonyi ruhákat tud fogadni szalonunk. Tehát, ha nálunk vásároltad menyasszonyi ruhádat, és el szeretnéd adni, akkor vissza tudod hozni hozzánk, és mi segítünk neked az értékesítésében.

A Bizományos értékesítés főbb feltételei:

A nagyon régi 4-5 évnél régebbi menyasszonyi ruhákat már nem tudjuk visszavenni, mert az esküvői ruha trend rengeteget változik évről-évre. Így már nem tudjuk neked ígérni, hogy sikerülne is értékesíteni.

Csak szakadás mentes, tisztított menyasszonyi ruhákat tudunk újból megpróbálni értékesíteni.

A Bizományos értékesítés során a ruha árát Te határozod meg, de ajánlatos alacsonyabb árat kérni érte, mint amennyiért megvetted, hiszen az egyszer használt ruhák már nem érnek fel a vadonatúj, sosem használt menyasszonyi ruhák árával. Hiszen már alakítva és hordva voltak.

Bátran nézz körbe oldalunkon, ahol méretekkel és árakkal ellátva megtalálhatod a számodra tökéletes menyasszonyi ruhát, majd foglalj időpontot, és gyere próbáld fel!

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

Szeretettel várunk!

Válogass kedvedre, és foglalj hozzánk időpontot, hogy személyesen is megtekinthesd és felpróbálhasd a ruhákat.

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző menyasszonyi ruhát weboldalunkon?

Színes menyasszonyi, esküvői ruha

Bizományos menyasszonyi ruháink is egyedi, limitált modellek, csak 1 db található mindegyikből szalonunkban. Gyere mielőbb, hogy felpróbálhasd.