Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Vásárlási feltételek

Webáruházunk működését az elektronikus kereskedelmi törvény (2001.évi CVIII.törvény) szabályozásának megfelelően mutatjuk be az alábbiakban.

Távszerződés

A szerződés tárgya a www.eternityszalon.hu webáruházban található összes árucikk, kivétel ez alol azon termékek, melyek nem rendelhetőek a webáruházból és csak személyesen lehetséges a termék megvásárlása . Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A webáruházban található termékek adatai a megrendelés időpontjában érvényesek. Újabb ugyanazon termékre vonatkozó, de későbbi időpontban történő megrendelés esetén, az adatok változhatnak. A webáruházban található ajánlatok az adott időpontban hatályosak.

A megrendelőlap kitöltésével, elküldésével és annak Baksa Tímea e.v. e-mail által történő visszaigazolásával a 45/2014. Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Baksa Tímea e.v. (1106 Budapest, Váltó utca 55., telefon: +36307248571, e-mail: hello@eternityszalon.hu,  Adószám: 68509877-1-42.) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Amennyiben a Vevő a vásárlás során házhoz szállítást kért, a Szolgáltató a fizetést követően köteles a Vevő által a megrendelőlapon kiválasztott terméke(ke)t az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni a kiválasztott szállítási feltételekkel.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében, ez esetben a távszerződés a Felek között nem jön létre.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – Szolgáltató részére az általa kiválasztott módon megfizetni.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A web áruház használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat Baksa Tímea e.v. nem iktatja.

Vásárlás és megrendelés

A keresett és megvásárolni kívánt terméket az „Akció” gombra kattintva rendelheti meg, amely minden termék listaoldalán, és részletes termék adatlap oldalán megtalálható a termék mellett. A vásárlás során kitöltendő űrlap kitöltését követően a „Megrendelem” gombra kattintva történik a vásárlás.

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak.

Az alábbi módozatokat választhatja megrendelése során:

Szállítási módok:

-Foxpostfutár

-Foxpost automata

-Személyes átvétel, előre egyeztetett időpontban 1106 Budapest, Váltó utca 55.

A szállítási és fizetési módot a megrendelés során a rendelés összesítő oldalon választhatja ki, itt kerül feltüntetésre a megrendelt termék kiszállításának díja is.

Szállítási idő, módozattól függően 1-3 munkanap.

A fizetés történhet:

-Átutalással

-Utánvéttel

-Bankkártyával

Amennyiben nem készpénzes fizetési módot választ a termékek postázását, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.

A leadott megrendelést követően rendszerünk egy automata üzenetet küld e-mailben a megrendelés elküldéséről.

Reklamáció

Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatban mennyiségi és/vagy minőségi kifogás áll fenn a szállító a kifogásolt terméket visszaszállítja feltéve hogy a reklamáció az átadás során megtörtént.

Panaszügyintézés helye (1997.évi CLV törvény rendelkezései alapján):

telefonon: +36307248571

személyesen szóban, itt: 1106 Budapest, Váltó utca 55., előre egyeztetett időpontban

levélben: 1106 Budapest, Váltó utca 55.

vagy e-mailben: hello@eternityszalon.hu

Elállás

A fogyasztókra vonatkozó jogokat a 45/2014. Korm. rendelet szabályozza, összefoglalva:

A fogyasztót elállási jog illeti meg. Az elállási jog a termék átvételét követően, vagy szolgáltatás esetén a szerződéskötést követően 8 munkanapon (vagy 14 naptári napon) belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül szolgáltató részére. A vásárló az esetben állhat el a vásárlástól anyagi következmények nélkül, ha a terméket eredeti állapotban vissza tudja szolgáltatni. Amennyiben a termékben kár keletkezett azt köteles a Vevő a Szolgáltató részére megtéríteni. Az áru ellenértékét és a megrendeléssel kapcsolatos költségeket Baksa Tímea e.v. köteles 30 napon belül visszaszolgáltatni, a termék visszaszállításnak a költségét a vevő köteles ez esetben állni. Az elállás történhet:

telefonon: +36307248571

személyesen szóban, itt: 1106 Budapest, Váltó utca 55., előre egyeztetett időpontban

levélben: 1106 Budapest, Váltó utca 55.

vagy e-mailben: hello@eternityszalon.hu

Kellemes vásárlást kívánunk webáruházunkban!

Általános szerződési feltételek