Barion Pixel

Akciós menyasszonyi ruhák

Filter products Showing 1 - 12 of 35 results
Szűrés ár szerint
Állapot
Anyag
Díszítés
Egyéb jellemzők
Fazon
Új és használt akciós menyasszonyi ruha bérlésre is!

Érthető, ha odafigyelsz az árra. Az esküvőiruha-tervezés komoly üzlet, nem csoda, ha egy-egy darabnak megkérik az árát. Nekünk csak az számít, hogy te megtaláld a tökéletes menyasszonyi ruhát, ezért mindig kínálunk akciós menyasszonyi ruha modelleket is. Ha olyan ruhát keresel, amely lehetővé teszi, hogy többet költs az esküvőre vagy más célra, akkor feltétlenül nézz körül akciós esküvői ruháink között.

Akciós menyasszonyi ruháink 90 százaléka teljesen új, sosem hordott menyasszonyi ruhák. Nincsenek rajtuk sérülések, kopások, és elszíneződések. Azonban fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan kínáljunk olyan menyasszonyi ruhákat is, melyek a kisebb esküvőkre, kisebb költségvetésbe is beleillenek.

A mai világban sokszor gondoljuk azt, hogy, ha valami Akciós, akkor az biztosan azért olcsóbb, vagy lett akciós, mert sérült, esetleg használt, vagy már nagyon régi. Nálunk ez egyik menyasszonyi ruhánkra sem igaz. Ha egy menyasszonyi ruhánk egyszer használt állapotba kerül, akkor automatikusan leakciózzuk, azonban számos esetben az új ruhákat is akciózzuk, így kedveskedve a menyasszonyoknak, és segíteni megtalálni azt a tökéletes menyasszonyi ruhát, ami az esküvői ruha budget-be belefér.

Akciós menyasszonyi ruháinkat is lehet bérelni, vagy megvásárolni. Honlapunkon pedig minden ruhánknál a ” További információk” alatt megtalálhatod a ruha állapotát, ( új, vagy már egyszer használt), méreteit, színét, és árát is.

Az akciós menyasszonyi ruha kínálatunkban is minden fazon megtalálható. Legyen az báli ruha, sellő, lágy esés, vagy A-vonal. Minden szín, fehér, tört fehér, púder, caramell, nude.

Sok esetben a legújabb kollekcióból is bekerül 1-1 pompás darab az Akciós menyasszonyi ruhákhoz is, ezért érdemes áttekintened kínálatunkat.

Bátran nézz körbe oldalunkon, ahol méretekkel és árakkal ellátva megtalálhatod a számodra tökéletes menyasszonyi ruhát, majd foglalj időpontot, és gyere próbáld fel!

 

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

Szeretettel várunk!

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző ruhát weboldalunkon?

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző ruhát weboldalunkon

Többi ruhánkhoz hasonlóan az akciós menyasszonyi ruhákból is csak 1-1 db elérhető, ha megtetszett valamelyik, ne késlekedj, próbáld fel!