Barion Pixel

Menyasszonyi abroncs

Filter products Showing all 8 results
Szűrés ár szerint
Anyag
Szín
Fazon
Állapot
Válassz ruhádhoz menyasszonyi kiegészítőt!

Vannak olyan menyasszonyi kiegészítők, melyek talán eszedbe sem jutottak eddig, ám ha jobban megismered őket, rájössz, hogy szinte nélkülözhetetlenek az esküvői ceremóniához. Például a menyasszonyi abroncs.

Abroncsok: Sok menyasszonyhoz hasonlóan talán te is igazi, báli ruha fazonú esküvői ruháról álmodozol. Az ilyen daraboknak elkerülhetetlen tartozéka az abroncs, ez adja meg a ruha formáját, tartását. A menyasszonyi abroncs a legpraktikusabb a kiegészítők között, viselését a legtöbb esküvői ruhához kifejezetten ajánljuk, kivételt csak az egyenes szabású ruhák képeznek. Szalonunk különböző típusú, méretű abroncsokat kínál, az egyes menyasszonyi ruháknak megfelelően. Nem kell ódzkodnod a viselésüktől, a mai divatban a kényelem és a praktikusság lépett előtérbe.

A menyasszonyi abroncsok szalonunkban 1-2-3-5 és 7 karikásak. Vannak fehér, és tört fehér, akár mosható változatban is.

A gyűrűpárna esküvőd egyik legfontosabb kelléke. A koszorúslányok ezen viszik elétek a jegygyűrűket, éppen ezért igazán különleges kiegészítő. Egy szép gyűrűpárna örök emlék marad, melyet díszként helyezhettek a polcra közös otthonotokban. Ajánlott, hogy illeszkedjen megjelenésedhez: készülhet akár ugyanabból az anyagból és díszítéssel, mint menyasszonyi ruhád.

A harisnyakötő viselése fontos tradíció, még akkor is jó ötlet beszerezni egy kék színű darabot, ha nem vagy a hagyományok híve. Ez a kiegészítő az esküvők kedvelt játékszere is, szerte Európában a mai napig őrzik azt a hagyományt, hogy az ifjú férj a harisnyakötőt eldobja a lakodalomban. Aki elkapja (hasonlóan a csokorhoz), az nősül legközelebb.

Ruhazsák: Egy menyasszonyi ruha nagyon értékes, és akár évtizedeken keresztül is el lehet tárolni. De nem mindegy, hogy miben. Fontos, hogy olyan zsákban tároljuk, hogy az idő ne fogjon ki a ruhán, megóvjuk a portól, és a molyoktól. Nagy, szövet ruhazsákunkban biztonságosan lehet tárolni, és óvni Álmaink ruháját.

Bátran nézz körbe menyasszonyi kiegészítőink között, ahol minden kiegészítővel igyekszünk neked segíteni, hogy megtalálhasd a számodra Tökéletest.

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a ruhádhoz megfelelő abroncsot weboldalunkon?

Menyasszonyi alsószoknya, abroncs 2-3-4-5 karikás

Látogass el az Eternitybe, megtaláljuk, melyik menyasszonyi abroncs a számodra megfelelő,vagy ha már tudod milyen méretet keresel rendeld meg webshopunkon keresztül és mi elküldjük neked.