Barion Pixel

2023 Hypnotic kollekció

Filter products Showing 1 - 12 of 44 results
Szűrés ár szerint
Állapot
Anyag
Díszítés
Egyéb jellemzők
Fazon
2023 Hypnotic kollekció

A 2023 Hypnotic kollekció a legújabb trendek esküvői ruháit tartalmazza. A lágy vonalak, finom anyagok, könnyed és bohó stílus az egész világot hipnózisban tartja. így a legfrissebb kollekciónkat is ennek megfelelően készítettük el nektek. Kollekciónk folyamatosan bővül a legújabb és legszebb menyasszonyi ruhákkal.

Ebben a legújabb Hypnotic kollekcióban minden menyasszony megtalálhatja a számára Tökéletes menyasszonyi ruhát. Hisz minden stílus és fazon egyaránt képviselteti magát. Legyen szó egyszerűbb letisztult menyasszonyi ruháról, A-vonalról, báli ruháról, vagy sellő ruháról, minden stílus és fazon megtalálható.  2023 a Nőiesség, Letisztultság, Könnyedség, Elegancia és Bujaság éve lesz, megfűszerezve egy kis csillogással, és a 3d csipkék csodálatos varázsával.

Bohém:

Idén a hosszú bohém ujjak, és a chiffon anyagok képviseltetik magukat, melyek a könnyed eleganciát párosítják a letisztul bohém stílussal. Hypnotic kollekciónkban több ilyen stílust és fazont is találhatsz. De nem maradhat el a csillogás sem, mely még mindig igen nagy trend a menyasszonyi ruhák körében.

3d Csipke:

A 3d csipkék új világa és a természetközeli érzés, amikor életre kelnek a virágok a ruhán a menyasszonyi ruhák egy újabb világát hozzák el nekünk, melyet magunkra öltve igazi tündéreknek érezhetjük magunkat.

Extravagáns:

Nem maradhatnak ki Hypnotic kollekciónkból a bujaságot kedvelő menyasszonyok kedvenc darabjai sem, melyeket a hasított menyasszonyi ruhák képviselnek. Lágyan omló, chiffon, tüll, vagy selyem anyagból készülő, egyik oldalt hasítékkal ellátott menyasszonyi ruhák a kényelem és a nőiesség megtestesítői. Szabad téri, vízpart szertartásra tökéletes választás.

Légy egyedi, különleges, bohém, visszafogott, vagány vagy romantikus! Hypnotic kollekciónk azért készült, hogy biztosan megtaláld a legtökéletesebb menyasszonyi ruhát, amelyről kislány korod óta álmodtál.

Bátran nézz körbe oldalunkon, ahol méretekkel és árakkal ellátva megtalálhatod a számodra tökéletes menyasszonyi ruhát, majd foglalj időpontot, és gyere próbáld fel!

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

Szeretettel várunk!

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző ruhát 2023 Hypnotic kollekciónkból?

2020 Diamond

Ha megtetszik valamelyik, érdemes időben lépni. A többi esküvői ruhánkhoz hasonlóan a 2023 Hypnotic kollekció is limitált, a ruhákból csak 1 db elérhető, amint elkelt, levesszük a kínálatból.