Alkalmi ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

1-9 of 32

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Nem a menyasszony szerepét töltöd be, hanem meghívott vendég leszel egy lakodalomban? Kifogytál az ötletekből, nem tudod milyen ruhát viselj a nagy napon?

Az Eternity Szalon megoldást nyújt problémáidra! Nálunk kedvező áron találhatod meg a legszebb darabokat.

Alkalmi ruha kínálatunk nem csak a kisestélyiket illetve báli ruha fazonokat foglalja magába. Kínálatunk között szerepelnek az alkalmi – menyasszonyi ruhadarabok is. Az alkalmi – menyasszonyi ruha praktikussága abban rejlik, hogy nem a kimondottan habos – babos esküvői ruhát jeleníti meg, hanem egy egyszerűbb, letisztultabb szabást, ennek köszönhetően, később, más jelentős eseményekre is felveheted.
Sokan ódzkodnak ettől a megoldástól, másoknak éppen ezért tetszik.

Mi nem dönthetünk helyetted, de ha ellátogatsz, Szalonunkba garantáljuk, hogy letisztul számodra a választás kérdése. Praktikus, személyre szabott tanácsokat adunk és megvilágítjuk azt is, hogy meghívott vendégként mit illik vagy nem illik viselni egy esküvőn. Ide tartozik többet között a ruha színe és szabása.

Galériánk megtekintése után, foglalj hamar időpontot!