Alkalmi ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált esküvői ruhákkal foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!Emelkedő irány beállítása

1-9 of 57

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nem a menyasszony szerepét töltöd be, hanem meghívott vendég leszel egy lakodalomban? Kifogytál az ötletekből, nem tudod milyen ruhát viselj a nagy napon?

Az Eternity Szalon megoldást nyújt problémáidra! Nálunk kedvező áron találhatod meg a legszebb darabokat.

Alkalmi ruha kínálatunk nem csak a kisestélyiket illetve báli ruha fazonokat foglalja magába. Kínálatunk között szerepelnek az alkalmi – menyasszonyi ruhadarabok is. Az alkalmi – menyasszonyi ruha praktikussága abban rejlik, hogy nem a kimondottan habos – babos esküvői ruhát jeleníti meg, hanem egy egyszerűbb, letisztultabb szabást, ennek köszönhetően, később, más jelentős eseményekre is felveheted.
Sokan ódzkodnak ettől a megoldástól, másoknak éppen ezért tetszik.

Mi nem dönthetünk helyetted, de ha ellátogatsz, Szalonunkba garantáljuk, hogy letisztul számodra a választás kérdése. Praktikus, személyre szabott tanácsokat adunk és megvilágítjuk azt is, hogy meghívott vendégként mit illik vagy nem illik viselni egy esküvőn. Ide tartozik többet között a ruha színe és szabása.

Galériánk megtekintése után, foglalj hamar időpontot!