Menyasszonyi Abroncs

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

4 termék

Miért fontos a menyasszonyi abroncs viselése?

A menyasszonyi kiegészítők között a legfontosabb, legpraktikusabb elem. Az abroncs viselése a legtöbb esküvői ruhánál erősen ajánlott, kivételt csak az egyenes szabású ruhák képeznek. A legtöbb menyasszony a szíve mélyén igazi, báli ruha fazonú esküvői ruháról álmodik. Az ilyen szabású daraboknak elkerülhetetlen tartozéka az abroncs. Az abroncs adja meg a ruha formáját, tartását.

Ma már különböző típusú, méretű abroncsokat lehet kapni a különböző menyasszonyi ruháknak megfelelően. Ha bizonytalan vagy a választásban, akkor látogass el az Eternity Szalonba, közösen megtalálhatjuk, hogy melyik menyasszonyi abroncs a számodra megfelelő!

Nem kell ódzkodnod az abroncs viselésétől, a régi korok letűntek, a mai divatnak köszönhetően a kényelem és a praktikusság lépett előtérbe.

Tekintsd meg galériánk és foglalj időpontot!