Menyasszonyi Abroncs

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált esküvői ruhákkal foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!Emelkedő irány beállítása

4 termék

Miért fontos a menyasszonyi abroncs viselése?

A menyasszonyi kiegészítők között a legfontosabb, legpraktikusabb elem. Az abroncs viselése a legtöbb esküvői ruhánál erősen ajánlott, kivételt csak az egyenes szabású ruhák képeznek. A legtöbb menyasszony a szíve mélyén igazi, báli ruha fazonú esküvői ruháról álmodik. Az ilyen szabású daraboknak elkerülhetetlen tartozéka az abroncs. Az abroncs adja meg a ruha formáját, tartását.

Ma már különböző típusú, méretű abroncsokat lehet kapni a különböző menyasszonyi ruháknak megfelelően. Ha bizonytalan vagy a választásban, akkor látogass el az Eternity Szalonba, közösen megtalálhatjuk, hogy melyik menyasszonyi abroncs a számodra megfelelő!

Nem kell ódzkodnod az abroncs viselésétől, a régi korok letűntek, a mai divatnak köszönhetően a kényelem és a praktikusság lépett előtérbe.

Tekintsd meg galériánk és foglalj időpontot!