Menyasszonyi abroncs

Válassz ruhádhoz menyasszonyi kiegészítőt!

Vannak olyan menyasszonyi kiegészítők, melyek talán eszedbe sem jutottak eddig, ám ha jobban megismered őket, rájössz, hogy szinte nélkülözhetetlenek az esküvői ceremóniához.

Abroncsok: Sok menyasszonyhoz hasonlóan talán te is igazi, báli ruha fazonú esküvői ruháról álmodozol. Az ilyen daraboknak elkerülhetetlen tartozéka az abroncs, ez adja meg a ruha formáját, tartását. A menyasszonyi abroncs a legpraktikusabb a kiegészítők között, viselését a legtöbb esküvői ruhához kifejezetten ajánljuk, kivételt csak az egyenes szabású ruhák képeznek. Szalonunk különböző típusú, méretű abroncsokat kínál, az egyes menyasszonyi ruháknak megfelelően. Nem kell ódzkodnod a viselésüktől, a mai divatban a kényelem és a praktikusság lépett előtérbe.

A gyűrűpárna esküvőd egyik legfontosabb kelléke. A koszorúslányok ezen viszik elétek a jegygyűrűket, éppen ezért igazán különleges darabnak kell lennie. Egy szép gyűrűpárna örök emlék marad, melyet díszként helyezhettek a polcra közös otthonotokban. Ajánlott, hogy illeszkedjen megjelenésedhez: készülhet akár ugyanabból az anyagból és díszítéssel, mint menyasszonyi ruhád.

A harisnyakötő viselése fontos tradíció, még akkor is jó ötlet beszerezni egy kék színű darabot, ha nem vagy a hagyományok híve. A harisnyakötő az esküvők kedvelt játékszere is, szerte Európában a mai napig őrzik azt a hagyományt, hogy az ifjú férj a harisnyakötőt eldobja a lakodalomban. Aki elkapja (hasonlóan a csokorhoz), az nősül legközelebb.

Ruhazsák: Egy menyasszonyi ruha nagyon értékes, és akár évtizedeken keresztül is el lehet tárolni. De nem mindegy, hogy miben. Fontos, hogy olyan zsákban tároljuk, hogy az idő ne fogjon ki a ruhán, megóvjuk a portól, és a molyoktól. Nagy, szövet ruhazsákunkban biztonságosan lehet tárolni, és óvni Álmaink ruháját.

Termékkereső Összes találat: 5 termék
Anyag
Szín
Fazon
Szűrés ár szerint
Állapot
null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a ruhádhoz megfelelő abroncsot weboldalunkon?

Menyasszonyi alsószoknya, abroncs 2-3-4-5 karikás

Látogass el az Eternitybe, megtaláljuk, melyik menyasszonyi abroncs a számodra megfelelő,vagy ha már tudod milyen méretet keresel rendeld meg webshopunkon keresztül és mi elküldjük neked.