Menyasszonyi Ékszer

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált esküvői ruhákkal foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!Emelkedő irány beállítása

1-9 of 25

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

A menyasszonyi ékszerek kiválasztását minden ifjú menyasszony hatalmas örömmel fogadja.
Lényeges odafigyelned arra, hogy ne ess túlzásokba a vásárlás során. Ha díszes esküvői ruhát választottál, akkor érdemes a menyasszonyi ékszereket kicsit visszafogni. Egyszerű szabású, csekély díszítéssel ellátott ruhánál éppen az ellenkezőjét kell tennünk, ebben az esetben különösen fontos néhány menyasszonyi ékszer viselése.

Nem mindegy az sem, hogy ruhád felsőrésze milyen szabású – a nyaklánc esetében -, vagy éppen frizurád hogyan lesz elkészítve. Egy feltűzött frizurához jobban passzolnak a lógó fülbevalók, míg egy kiengedett hajkoronához leginkább az egyszerű, mutatós gyöngyök illenek. Természetesen fontos, hogy a választott menyasszonyi ékszerek saját ízlésvilágodat is tükrözzék.

Szalonunkban a menyasszonyi ékszerek széles skáláját megtalálhatod: csodálatos tiarák, nyakékek, karkötők és fülbevalók várják, hogy megtaláld álmaid ékszereit. Különleges akcióval is kedveskedünk vendégeinknek.

Foglalj időpontot és térj be hozzánk!