Szeretnéd cégedet, szolgáltatásodat vagy termékedet itt elhelyezni és ezzel a menyasszonyok rendelkezésére állni?

Örömmel fogadjuk azon partnerek jelentkezését, akik bármilyen formában hozzá tudnak járulni a menyasszonyaink esküvőjéhez!


Fotós, Filmes,  Esküvő szervező, Sminkes, Virágos, Meghívós-ültető kártyás, Autóbérlés, Férfi esküvői ruha szalon, Vőfély, Rendezvény helyszín, Stb.

Ha nincs elég ügyfeled vagy minél több menyasszonynak/vőlegénynek szeretnél segíteni szolgáltatásoddal, kérlek nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot.

Várjuk jelentkezésedet tisztelettel és nagy bizalommal!


És ne feledd! A menyasszonyok 90%-a a lánykérést követően elsőként a ruhájukat szeretnék kiválasztani, hiszen minden nő életében ez a legszebb pillanatok egyike és csak ez után jön minden más, ami még az esküvőhöz kell.


Kapcsolat: hello@eternityszalon.hu

  

Esküvői frizura profiktól: Szabó Imre Szalonok

A tökéletes  esküvő megvalósítását profi csapatunk  fodrászokkal, sminkesekkel, esküvői köröm stylisttal, menyasszony stylisttal és esküvő szervező koordinátorral garantálja. A menyasszonyok számos esküvői csomag közül választhatnak egész évben.

Nincs számunkra lehetetlen, akár 20 vendég alkalmi frizuráját és sminkjét elkészítjük egy időben, ha szükséges vidéki kiszállással is!
A profi csapat a minőségi garancia munkánkra!

Érezd magad hercegnőként a Nagy napon!

További információért kattints IDE!

 Esküvői frizurák profiktól

  


 

Galodze Élmény Album

Minden GALODZE szolgáltatásra 10% kedvezmény jár csak az Eternity menyasszonyainak!
Kérd kuponodat a 30 724 8571 számon vagy írj a hello@eternityszalon.hu email címre!

GALODZE Digitális Élmény Albumok és Digitális Esküvői Meghívók

Életünk nagy napja, amire olyan sokat készülünk, hogy minden tökéletes legyen. Mi is szeretnénk hozzájárulni ehhez a csodás naphoz digitális megoldásaink által, hogy az esküvői élmény valóban különleges és maradandó emlék legyen.Részletek: http://galodze.com/eskuvo

Esküvői meghívó

Egy fontos üzenet, amit átitat a jegyespár stílusa és személyisége. Az esküvői meghívás már nem ismer földrajzi korlátokat. Értesítsd a barátokat és rokonokat a nagy nap eseményéről digitális meghívóink segítségével, ahol az üzenet túlmutat egy idézeten, egy képen és a papír finomságán. A GALODZE Digitális Esküvői Meghívó új lehetőséget biztosít a stílusos és szívhez szóló meghívásra.Esküvői vetítés

Életünk képei és felvételei által végig kísérnek minket szerelmünk megtalálásáig és a boldogító Igen! kimondásáig. Az újdonsült házaspár rövid életútját bemutató képválogatás, a gyermek és ifjúkori képein keresztül mutatja be a szerelmes pár történetét és betekintést nyújt szerelmük boldog pillanataiba, hogy a részvevők is részesei lehessenek ennek a csodás szerelmi történetnek.Összeállítás a nagy nap képeiből

A tehetséges ismerősök és barátok sokszor meglepően profi képeket készítenek egy-egy különleges pillanat megörökítése során. Az esküvő napján készült fényképek számára a GALODZE Élmény Albumok tökéletes lehetőséget biztosítanak, hogy ezek a fantasztikus felvételek igényes környezetben mutathassák meg magukat a kíváncsi rokonok és barátok számára.Különleges nászajándék

Ha igazán személyes ajándékot szeretnél, akkor megtaláltad az igazit. Egy közös GALODZE Élmény Album, ahol az ifjú párral kapcsolatos régi emlékek és közös élmények egy csokorban szerepelnek. Vetítsd ki közös Élmény albumotokat a nagy napon és add ajándékba barátságotok megörökített pillanatait, hogy azok mindig egy kattintásra elérhetőek legyenek.