Szeretnéd cégedet, szolgáltatásodat vagy termékedet itt elhelyezni és ezzel a menyasszonyok rendelkezésére állni?

Örömmel fogadjuk azon partnerek jelentkezését, akik bármilyen formában hozzá tudnak járulni a menyasszonyaink esküvőjéhez!


Fotós, Filmes,  Esküvő szervező, Sminkes, Virágos, Meghívós-ültető kártyás, Autóbérlés, Férfi esküvői ruha szalon, Vőfély, Rendezvény helyszín, Stb.

Ha nincs elég ügyfeled vagy minél több menyasszonynak/vőlegénynek szeretnél segíteni szolgáltatásoddal, kérlek nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot.

Várjuk jelentkezésedet tisztelettel és nagy bizalommal!


És ne feledd! A menyasszonyok 90%-a a lánykérést követően elsőként a ruhájukat szeretnék kiválasztani, hiszen minden nő életében ez a legszebb pillanatok egyike és csak ez után jön minden más, ami még az esküvőhöz kell.


Kapcsolat: hello@eternityszalon.hu

  

Esküvői frizura profiktól: Szabó Imre Szalonok

A tökéletes  esküvő megvalósítását profi csapatunk  fodrászokkal, sminkesekkel, esküvői köröm stylisttal, menyasszony stylisttal és esküvő szervező koordinátorral garantálja. A menyasszonyok számos esküvői csomag közül választhatnak egész évben.

Nincs számunkra lehetetlen, akár 20 vendég alkalmi frizuráját és sminkjét elkészítjük egy időben, ha szükséges vidéki kiszállással is!
A profi csapat a minőségi garancia munkánkra!

Érezd magad hercegnőként a Nagy napon!

További információért kattints IDE!

 Esküvői frizurák profiktól