Menyasszonyi Bolero

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

1-9 of 24

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

A menyasszonyi boleró nagyon praktikus, divatos kiegészítője az esküvői ruhának. Több szempontból is érdemes beszerezned egy csinos darabot.

A templomi esküvőknél íratlan szabály, hogy a menyasszony válla nem lehet szabadon a szertartás alatt. Amennyiben váll nélküli esküvői ruhát választottál és egyházi esküvőre készültök, mindenképpen választanod kell valamit, ami takarja a válladat. A legjobb választás ebben az esetben egy boleró, ami tökéletesen passzol a menyasszonyi ruhádhoz.

Bár nyári esküvőknél kevésbé fordul elő rossz idő, de egy őszi vagy téli esküvőnél szintén hasznos lehet, ha este tudsz a ruhád fölé venni valamit. A boleró nem csak praktikus, de nagyon mutatós ruhadarab is, az esküvői fotózás során is hasznát vehetitek. Minden a jó választáson múlik. Lényeges, hogy harmonizáljon a ruhával, előnyös legyen az alakodhoz és természetesen egyéni stílusodat is kiszolgálja.

Szalonunk nagy választékot kínál a legszebb menyasszonyi bolerókból. A bolerók mellett választhatsz akár stólát vagy pelerint is.

Tekintsd meg galériánkat és látogass el hozzánk!