Menyasszonyi Bolero

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált esküvői ruhákkal foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!Emelkedő irány beállítása

1-9 of 28

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

A menyasszonyi boleró nagyon praktikus, divatos kiegészítője az esküvői ruhának. Több szempontból is érdemes beszerezned egy csinos darabot.

A templomi esküvőknél íratlan szabály, hogy a menyasszony válla nem lehet szabadon a szertartás alatt. Amennyiben váll nélküli esküvői ruhát választottál és egyházi esküvőre készültök, mindenképpen választanod kell valamit, ami takarja a válladat. A legjobb választás ebben az esetben egy boleró, ami tökéletesen passzol a menyasszonyi ruhádhoz.

Bár nyári esküvőknél kevésbé fordul elő rossz idő, de egy őszi vagy téli esküvőnél szintén hasznos lehet, ha este tudsz a ruhád fölé venni valamit. A boleró nem csak praktikus, de nagyon mutatós ruhadarab is, az esküvői fotózás során is hasznát vehetitek. Minden a jó választáson múlik. Lényeges, hogy harmonizáljon a ruhával, előnyös legyen az alakodhoz és természetesen egyéni stílusodat is kiszolgálja.

Szalonunk nagy választékot kínál a legszebb menyasszonyi bolerókból. A bolerók mellett választhatsz akár stólát vagy pelerint is.

Tekintsd meg galériánkat és látogass el hozzánk!