Menyasszonyi Fejdísz

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

1-9 of 39

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kitaláltad már álmaid frizuráját, de fodrászoddal közösen úgy érzitek, még hiányzik valami?

A legtökéletesebb kiegészítő ebben az esetben egy menyasszonyi fejdísz.
Menyasszonyi fejdísz választása esetén elsődleges szempont a frizura milyensége. Kiengeded dús hajkoronádat vagy tarkód fölött fog lágy kontyba csavarodni?

A menyasszonyi fejdíszek között nagy népszerűségnek örvendenek a tiarák és a diadémok, hiszen minden nőben rejlik valahol mélyen egy hercegnő. Amennyiben stílusodhoz sem a tiara, sem a diadém nem áll közel, válogathatsz még a különböző esküvői koszorúk vagy kontytűk között is.

Szalonunkban menyasszonyi fejdíszeinket is megtalálhatod, de felhívnánk figyelmed, hogy a lent látható fejdíszek nem mindíg elérhetőek.

Gyere el hozzánk, mondd el frizura ötletedet és mi segítünk a választásban!

Vásárlásnál vedd figyelembe, hogy választott fejdíszed a menyasszonyi ruhád stílusától ne térjen el.

Tekintsd meg galériánkat és csapj le gyorsan a legszebb darabokra!