Menyasszonyi Fátyol

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

1-9 of 20

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Miért érdemes, mikor érdemes menyasszonyi fátylat viselned?

A menyasszonyi fátyol már az ókori görögöknél és rómaiaknál jelentős szerepet töltött be. Elsődleges feladata az ártó szellemek távoltartása volt. Később afféle szimbólummá vált, a tisztaság és a szerénység megjelenítőjévé.

Menyasszonyi fátylat elsősorban akkor érdemes választanod, ha tradicionális esküvőre készültök. Természetesen vásárolhatsz úgy is, ha csak kiegészítő elemként szolgál az esküvődön. A menyasszonyi fátyol, bár sokan feleslegesnek tartják viselését, remekül kiegészítheti a klasszikus menyasszonyi megjelenést. Sőt, ha a fátylak közül egy modernebb tervezésű darabot választasz, még összeállításodat is feldobhatja. Az esküvői fotózáson mindenképpen hasznos kiegészítőnek bizonyulhat.

Az Eternity Szalonban a klasszikustól, a modernig, a rövid fátylaktól, a különleges, földig érő darabokig, bármit megtalálhatsz.

Tekintsd meg galériánkat és vásárolj Nálunk menyasszonyi fátylat kedvező áron!