Menyasszonyi Fátyol

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy egyedi-limitált készlettel foglalkozunk, így a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig, ezért ha megtettszett valamelyik ruhánk kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Emelkedő irány beállítása

1-9 of 23

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Miért érdemes, mikor érdemes menyasszonyi fátylat viselned?

A menyasszonyi fátyol már az ókori görögöknél és rómaiaknál jelentős szerepet töltött be. Elsődleges feladata az ártó szellemek távoltartása volt. Később afféle szimbólummá vált, a tisztaság és a szerénység megjelenítőjévé.

Menyasszonyi fátylat elsősorban akkor érdemes választanod, ha tradicionális esküvőre készültök. Természetesen vásárolhatsz úgy is, ha csak kiegészítő elemként szolgál az esküvődön. A menyasszonyi fátyol, bár sokan feleslegesnek tartják viselését, remekül kiegészítheti a klasszikus menyasszonyi megjelenést. Sőt, ha a fátylak közül egy modernebb tervezésű darabot választasz, még összeállításodat is feldobhatja. Az esküvői fotózáson mindenképpen hasznos kiegészítőnek bizonyulhat.

Az Eternity Szalonban a klasszikustól, a modernig, a rövid fátylaktól, a különleges, földig érő darabokig, bármit megtalálhatsz.

Tekintsd meg galériánkat és vásárolj Nálunk menyasszonyi fátylat kedvező áron!