Menyasszonyi Kisokos

Sok szép, kellemes időt töltünk a menyasszonyokkal az esküvői ruha kiválasztásánál. Ezért összegyűjtöttük azokat a legfontosabb kérdéseket, melyeket Ti menyasszonyok tettetek fel, még mielőtt ellátogattatok hozzánk. Ezen kérdések megválaszolásával is igyekszünk segíteni, hogy kényelmesebben tudjál nálunk ruhát találni.


1. Hány hónappal az esküvőm előtt érdemes ruhapróbára időpontot kérnem?

Ez talán az egyik legfontosabb és legjobb kérdés, mivel mindenki másképp gondolkodik. Van, aki szeretné már bőven az esküvő időpontja előtt elkezdeni a ruha keresését, például esküvő előtt 1 évvel. Van olyan, aki pedig esküvő előtt 2-3 hónappal. Szóval ez egy igen tág időintervallum. Nincs két egyforma menyasszony.


Érdemes esküvő előtt 5-6 hónappal azért már elkezdeni a keresgélést, hisz nem biztos, hogy első alkalommal meg is találod a ruhádat és ugye nehogy kifuss majd az időből.


Ami talán a legfontosabb tényező, hogy szalonunkban Limitált és egyedi, vagyis (egydarabos) kollekcióval foglalkozunk, tehát minden ruhánkból csak 1 darab van és nem is készítünk belőle többet. Mindegyik ruhánk megvásárolható és bérelhető is, így sajnos nem tudjuk megmondani mely ruhánk meddig lesz elérhető szalonunkban, hisz bármikor megvásárolhatják. Így, ha találtál egy olyan ruhát honlapunkon, mely felkeltette érdeklődésed és már abban a fázisban vagy, hogy akár döntést is hozz, akkor mindenképpen érdemes hamar időpontot kérned ruhapróbára, nehogy valaki lecsapja a kezedről a kiszemelt Álom ruhádat.


Ha viszont nem vagy abban a fázisban, mert még messze az esküvő és nem szeretnél még döntést hozni, hiszen csak most kezdted a ruha keresését, akkor pedig figyelmedbe ajánlanánk Fazonmegállapítás szolgáltatásunkat.


A fazonmegállapítás arról szól, hogy próbálgatunk minden fazonú ruhából ( A-vonal, Báli, Egyenes, Sellő ), hogy megállapítsuk mely fazon és stílus áll a legközelebb az elképzelésedhez. Ezzel a későbbiekben már könnyebben tudsz eligazodni az esküvői ruhák tengerében, hogy mely fazon a legideálisabb az alkatodra.


Fazonmegállapítás szolgáltatásunk 2000 Ft, mely természetesen későbbi vásárlás vagy bérlés esetén lejön a ruha árából.2.
Kell-e időpontot foglalni, ha esküvői ruhát szeretnék próbálni?

Mindenképpen érdemes. Ugyanis, ha nem foglalsz időpontot, akkor nem biztos, hogy csak veled tudunk foglalkozni.


Az esküvői ruha kiválasztása nagyon fontos dolog egy nő életében, így annak zavartalan körülmények között kell történnie. Fontos, hogy ne rohangáljon másik 3 menyasszony abban az öltözőben, ahol te életed egyik legfontosabb döntését próbálod meghozni. Ez egy intim, nyugodt és felhőtlen pillanat, melyet csak akkor tudunk biztosítani, ha előtte pár nappal már leegyeztettük, hogy melyik napon melyik órában jössz, hogy csak és kizárólag veled foglalkozzunk.


Időpontot tudsz kérni online vagy telefonon is, ahogy neked kényelmesebb. Ha online kéred az időpontot, akkor mindenképp várd meg visszajelzésünket, hogy szabad-e még az az időpont melyet kértél.3.
Mennyi idő áll rendelkezésedre a ruhapróbán?


A ruhapróba átlagosan 1 órát vesz igénybe, így minden menyasszonynak 1 órát tudunk biztosítani, de természetesen, ha ennél több időre volna szükséged, akkor előzetesen egyeztessünk róla, és készségesen állunk rendelkezésedre.4. Hány darab ruhát lehet felpróbálni?


Ezen idő alatt  5-6 darab vagy akár több ruha is bele szokott férni az időbe.


Tapasztalataink szerint túl sok ruhát nem érdemes felpróbálni, mert egy idő után már összefolyik minden, és egyre nehezebb lesz a későbbiekben a döntés.5. Hogyan készüljek a ruhapróbára, mit vigyek magammal?


Ha kérhetünk smink nélkül érkezz a ruhapróbára, mert sajnos a rúzs az alapozó és a szemfesték foltot hagy a ruhán.


Pánt nélküli melltartót érdemes felvenned, de mindegyik ruhánkban van külön beépített push-up, így a nagy napon, a ruha méretre igazítása után a melltartó nem szükséges már, ha nem szeretnéd.


Magassarkú cipőt még nem kell hoznod, mert szalonunkban dobogó helyettesíti a sarok magasságát.6. Hány kísérőt vihetek magammal?


Szalonunk kedves kis családias hangulatú, így várónk és próbatermünk mérete is korlátozott. Kérlek ezt vedd figyelembe, és maximum 3-4 kisérőt hozz magaddal, olyanokat, akiknek adsz is a véleményére, és nem hátráltatnak, hanem inkább segítenek a döntésedben.7. Miért inkább vegyem, mint béreljem?


Amint honlapunkon is láthatod kevés a különbség, bérlés és vásárlás között. Ez azért van, mert törekszünk arra, hogy ha egy menyasszony szeretné a magáénak tudni esküvői ruháját és nem szeretne már hasznát ruhában férjhez menni vagy azon aggódni, milyen állapotban lesz az esküvőjére, akkor lehetősége legyen nem több százezer forintos ráfizetéssel megvásárolnia álmai ruháját.


Nem kell annyira óvni a ruha épségét az esküvőn, könnyeben meg lehet élni így a pillanatot és nem kell aggódni, ha esetleg bármi balest lenne a ruhával. (vörösbor, olaj, sár, szakadás)


Bérlés esetén sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a ruha ugyanolyan állapotban marad az esküvőre mint, ahogy azt próbáltad, hiszen addig még más is felveheti az esküvőjére.


Valamint bérlés esetén a méretre igazítások és átalakítások is korlátozottabbak.


Például szűkítésnél nem vágunk ki az anyagból csak visszahajtjuk, ami lehet, hogy kicsit kényelmetlenebbé teszi a ruha viselését. A ruha alját sem vágjuk le, csak visszahajtjuk, mivel ha magasabb menyasszony béreli ki a későbbiek folyamán, akkor rá is jónak kell lennie a magasságához.8. Milyen gyakran cserélődik a kollekció?


Szalonunk limitált 1 darabos kollekcióval foglalkozik és mindegyik ruhánk eladó is. Így a kollekcióink nagyon gyakran cserélődik, hisz nap mint nap kelnek el ruháinkból. Azonban igyekszünk hamar pótolni egy másik gyönyörűséges darabbal, így érdemes figyelemmel követned honlapunkat is, melyet napra készen tartunk, hogy tájékozódni tudj éppen aktuális kínálatunkról.9. Minden ruhátok fent van a honlapon?


Igen fent. Igyekszünk minél hamarabb feltenni az új ruháinkat.


Honlapunkat napra készen tartjuk, tehát láthatod, mely ruháink vannak még itt szalonunkban eladási és bérleti árakkal együtt.


Fontos azonban tudnod, hogy azért, mert még látod fent a honlapon a kiszemelt ruhádat az nem jelenti azt, hogy 1 hónap múlva is ott lesz vagy pár nap múlva, hisz bármikor elkelhet, valamint nem biztos, hogy már elérhető a Te esküvőd dátumára, mert lehet, hogy kibérelték pont akkorra.


Ha van konkrét ruha, mely felöl érdeklődsz, mindenképp érdemes ruhapróba előtt telefonon vagy online érdeklődnöd, hogy szabad-e még az a ruha a Te esküvőd napjára is.10. Ha egy ruhát kibéreltek, akkor már nem megvásárolható?


Így igaz.


Miután kibérelték onnantól fogva a ruha nem megvásárolható, csak bérelhető. Ha a bérlés véget ért, a ruha ismét eladóvá válik, amíg valaki ismét ki nem béreli vagy meg nem vásárolja.11. Hogyan tudok vásárolni vagy bérelni tőletek?


Szalonunkban a ruhapróba után a kiválasztott ruháról szerződést írunk vásárlás és bérlés esetén is. Nem kell egyösszegben kifizetned a ruhát, ha nem szeretnéd. Foglalónak a ruha 50 %-át kell kifizetned szerződéskötéskor, majd 30 napon belül kell rendezned a ruha másik felét. Vétel esetén, ekkor viheted csak magaddal a ruhádat. Bérlés esetén pedig az esküvő hetén.12. Visszakapom-e a foglalót, ha mégsem szeretném a ruhát?


A foglaló sajnos nem jár vissza, hiszen eltettük neked a ruhát, amit lefoglaltál, vagyis más már nem vásárolhatja meg és nem is bérelheti arra a dátumra.


Viszont a foglalód nem vész el, mert minden esetben levásárolhatod a foglaló összegét szalonunkban, akár egy másik ruhára, akár menyecske ruhára vagy kiegészítőkre.13. Ha tetszik egy ruha, de még nem szeretnék döntést hozni, mert csak később van az esküvő és esetleg elkel addig míg gondolkozom, lehet-e ugyanolyat varratni?


Sajnos nem lehet.


Szalonunkban minden ruhából csak 1 darab van az anyagot is csak egyszer vesszük meg hozzá, így garantálni nem tudjuk, hogy ugyanazokat a csipkéket, strasszokat és egyéb a ruhán lévő díszítéseket újra be tudjuk szerezni.14. Mennyi időre tesszük el a ruhát?


A nálunk vásárolt ruhát nem muszáj hazavinned, ha nem szeretnéd otthon tárolni. Szalonunkban díjmentesen tudod tárolni az esküvőd időpontjáig.15. Milyen kiegészítők kapható még a szalonban?


Szalonunkban minden fontos kiegészítőt megtalálhatsz, amit az esküvődön viselhetsz. (Alsószoknya, fátyol, kesztyű, bolerók, ékszerek, hajtűk, gyűrűpárnák, stb.)


Honlapunkon tájékozódhatsz aktuális kínálatunkról.16. A kiegészítők benne vannak az árban?


Nincsenek.


A honlapunkon feltüntetett árak a ruháink alatt, csak a ruhára vonatkoznak. Ha bármely egyéb kiegészítőt szeretnél a ruhád mellé az még plusz költség. Azonban vannak egyedi személyre szabott ajánlataink illetve ajándékaink is.17. Mikor történik a méretre alakítás?


A méretre alakítás vásárlás esetén az esküvő előtt 1 hónappal történik, bérlés esetén, pedig esküvő előtt 2-3 héttel. Az alakítás a szalonban történik külön előre egyeztetett időpontban, ahol a varrónőnk készséggel áll a segítségedre, a ruhával kapcsolatos minden igazítással és egyéb átalakítással.


Szalonunk a méretre alakítást 5-10 000 Ft között vállalja, az egyéb átalakítások megbeszélés tárgyát képezik.18. Mennyi ideig tart a bérlés?


A bérelt ruhát szalonunk 1 hétre (7 napra) biztosítja számodra. A ruhát méretre alakítva, azon a héten viheted el, amikor az esküvőd van és a következő héten kell visszahoznod.19. Bérlés esetén mikor, mennyit kell fizetni?


Bérlés esetén aznap, mikor a ruhát méretre alakítva elviszed az esküvődre, a szalonban kell hagyni letétnek, a bérleti és vételi ár különbözetét. Ez az összeg visszajár, ha a ruha sértetlen állapotban kerül vissza a szalonba. Ha esetleg megrongálódik, akkor abból az összegből, melyet letétnek hagytál ott, levonjuk a javítási költségeket.21. Miben tudom szállítani a ruhám?


Szalonunk ruhazsákot biztosít mind bérlés, mind vásárlás esetén, ha elviszed a ruhádat.22. Miért válasszam az Eternity szalont?

  • Mert több éves szakértelemmel, kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk.
  • Mert nálunk Te vagy az Első, és a Legfontosabb.
  • Mert az Eternity Szalonban fiatalos, udvarias és segítőkész a kiszolgálás, kellemes a légkör, oldott hangulatúak a próbák, sok vidámsággal és örömkönnyel.
  • Mert nálunk minden ruhából csak 1 darab van, így garantálni tudjuk az egyediséged és a különlegességed.
  • Mert kollekciónk folyamatosan frissül.
  • Mert nálunk olyan áron tudsz ruhát vásárolni, amennyiért máshol 3 napra csak bérelhetsz.
  • Mert Nálunk különleges, exkluzív környezetben zajlanak a próbák.
  • Mert igyekszünk minden Álmodat valóra váltani a ruháddal kapcsolatban.
  • Mert a kedvenc zenédet hallgathatod a próbán.
  • Mert minden figyelmet rád fordítunk.

 

Várunk szeretettel!

Kérj időpontot itt!