Menyecske ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált esküvői ruhákkal foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!Emelkedő irány beállítása

1-9 of 36

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

A tökéletes menyecske ruha megtalálása nem kevésbé fontos feladat a gondosan kiválasztott menyasszonyi ruhánál.
Mindkét ruhadarab jelentős szerepet tölt be az esküvő során, utóbbi hagyomány a mai napig az esküvői szertartás alapvető része. Az ifjú menyasszonyból éjfélkor új asszony lesz, ekkor ölti magára csinos menyecske ruháját.

A tradicionális menyecske ruha a bordó és piros különböző árnyalataiban játszik. Manapság előfordulnak eltérő színű darabok is, de a menyasszonyok többsége ragaszkodik a bordó árnyalathoz. Lényeges hogy a menyecske ruha kiválasztását se vedd félvállról! Hiszen a lakodalomban új asszonnyá válsz, a menyecske ruha egy új élet kezdetét hordozza.

A választásnál vedd figyelembe – az ízlésed mellett -, hogy a ruha kényelmes és kellemes viselet legyen számodra. Lágy anyagból készüljön, szabása biztosítsa a könnyed mozgást.

Látogass el Szalonunkban, ahol segítségedre leszünk, és együtt megtaláljuk a tökéletes menyecske ruhát számodra!

Galériánkban még a lefoglalt ruhapróba előtt érdemes körbenézned.