Menyecske ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált készlettel foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található szalonunkban a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik ruhánk felkeltette érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!

Szalonunk a készlet erejéig kiárusítást tart, ezért célszerű akkor időpontot kérni ruhapróbára, ha kínálatunkból megtetszett valamely ruhánk, nehogy lemaradj róla.

Kiárusításunk miatt menyasszonyi ruha kollekciónk folyamatosan változik, melyet honlapunkon lehet nyomonkövetni.


Emelkedő irány beállítása

1-9 of 21

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

A tökéletes menyecske ruha megtalálása nem kevésbé fontos feladat a gondosan kiválasztott menyasszonyi ruhánál.
Mindkét ruhadarab jelentős szerepet tölt be az esküvő során, utóbbi hagyomány a mai napig az esküvői szertartás alapvető része. Az ifjú menyasszonyból éjfélkor új asszony lesz, ekkor ölti magára csinos menyecske ruháját.

A tradicionális menyecske ruha a bordó és piros különböző árnyalataiban játszik. Manapság előfordulnak eltérő színű darabok is, de a menyasszonyok többsége ragaszkodik a bordó árnyalathoz. Lényeges hogy a menyecske ruha kiválasztását se vedd félvállról! Hiszen a lakodalomban új asszonnyá válsz, a menyecske ruha egy új élet kezdetét hordozza.

A választásnál vedd figyelembe – az ízlésed mellett -, hogy a ruha kényelmes és kellemes viselet legyen számodra. Lágy anyagból készüljön, szabása biztosítsa a könnyed mozgást.

Látogass el Szalonunkban, ahol segítségedre leszünk, és együtt megtaláljuk a tökéletes menyecske ruhát számodra!

Galériánkban még a lefoglalt ruhapróba előtt érdemes körbenézned.