Barion Pixel

2021 Luxus kollekció

Filter products Showing all 11 results
Szűrés ár szerint
Állapot
Anyag
Díszítés
Egyéb jellemzők
Fazon
2021 Luxus kollekció:

A 2021 Luxus kollekció a legfrissebb, és legtrendibb menyasszonyi ruhákat tartalmazza. A jelen és a jövő ötvözete, mely minden menyasszonynak nyújt valami egyedit és különlegest. Csillogás, pompa és elegancia egyvelege a legújabb, legszínesebb és legkülönlegesebb anyagok felhasználásával. A látványosság és a letisztult elegancia is megtalálható luxus kollekciónkban, melyek felvételével Te is a leggyönyörűbb menyasszony leszel a világon!

Illúzió tüll:

2021-ben hódítanak az illúzió tüllel ellátott menyasszonyi ruhák, melyeket a Luxus kollekciónkban is megtalálhatsz. A hosszú ujjak, és a felső részek díszíthetőségére már nem a fehér, vagy tört fehér árnyalatot választják leginkább a tervezők, hanem az úgynevezett test tüllt, vagyis illúzió tüllt. Mely tökéletesen hangolódik össze a testszínnel. Így viselője, és csodálója sem veszi észre a különbséget, mintha a bőrünk lenne csipkével, vagy akár kristályokkal, gyöngyökkel díszítve.

Színek:

2021 Luxus kollekciónk között több színes menyasszonyi ruha is megtalálható, hiszen 2021-ben is hódítanak a színek. A karamell, capuccino, nude, és a rózsaszín árnyalatai is megtalálhatóak Luxus kollekciónkban.

A látvány és a pompa idén sem veszített varázsából. Formabontó stílus, színek, újdonságok ötvözete idén a trendi. Így a 2021 Luxus kollekció különlegesebbnél különlegesebb menyasszonyi ruhákkal igyekszünk minden menyasszony egyéniségének és stílusának megfelelő esküvői ruhát kínálni. Hódítanak az A-vonalak, és a Báli ruhák is, melyek alsószoknyával igazán királynői megjelenést biztosítanak. De a sellő ruhák is igen nagy népszerűségnek örvendenek. A 2021 Luxus kollekció egyedi, különleges darabjai a trendnek megfelelően lettek összeválogatva, ahol minden fazon és stílus képviselteti magát.

Csipkék:

A csipkék idén is elvarázsolnak, sokszínűségük, és változatosságuk pedig igazán csodálatos látványt nyújthat. Hiszen a csipke örök klasszikus egy menyasszonyi ruhán. Bármilyen fazonban tökéletesen mutat, és csodálatosan díszíti viselőét.

Ha rátaláltál 2021 Luxus kollekciónkban Álmaid menyasszonyi ruhájára, akkor időpont foglalás után szeretettel várunk, hogy magadra ölthesd, és valóra válthasd Te is Álmaidat nálunk.

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző ruhát 2021 Luxus kollekciónkból?

2020 Diamond

Ha megtetszik valamelyik, érdemes időben lépni. A többi esküvői ruhánkhoz hasonlóan a 2021 Luxus kollekció is limitált, a ruhákból csak 1 db elérhető, amint elkelt, levesszük a kínálatból.