Barion Pixel

Crystal kollekció

Filter products Showing all 5 results
Szűrés ár szerint
Állapot
Anyag
Díszítés
Egyéb jellemzők
Fazon

Crystal kollekció

Crystal alap kollekciónkban számos tündöklő, kifinomult eleganciát sugárzó, igazán nőies menyasszonyi ruhát találhatsz. Minden fazonban és stílusban keresgélhetsz, bármilyen legyen is az elképzelésed a Crystal kollekció minden fazonban és stílusban segítséget nyújthat. A hagyományokat megőrizve ebben a kollekcióban az A-vonalú menyasszonyi ruhától kezdve a nagy tüll szoknyás báli ruháig minden fazon és stílus megtalálható. Különböző anyagok, csipkék, selymek és tüllök kombinációjával készült esküvői ruhák közül válogathatsz kedvedre.

Az alap fazonok Crystal kollekció fő darabjai:

Az A-vonalú menyasszonyi ruha:

A tervezők és a menyasszonyok kedvence az A-vonalú menyasszonyi ruha. Ez az a fazon, szinte kivétel nélkül minden menyasszonynak jól áll. Így a legkeresettebb menyasszonyi ruha fazon.

A lefelé bővülő szoknya megnyújtja, ezáltal karcsúsítja viselőjének alakját. Így azok a menyasszonyok is nyugodtan magukra ölthetik esküvőjükön, akiknek szélesebb csípőjük, vagy vastagabb combjuk van. A derekat és a melleket tökéletesen kiemeli, csípőtől vagy derékból viszont elkezd finoman bővülni, így sem a fenék, sem a combok körvonalai már nem láthatóak. Az alacsonyabb  menyasszonyoknak is tökéletes választás, hiszen nyújt és magasít is. Az-A vonalú ruhák alá az 1 karikás, vagy esetleg 2 karikás alsószoknyákat is használhatjuk a tökéletes hatás érdekében.

Báli fazon:

Ha tündérmeseszerű esküvőt tervezel, a báli ruha fazonú menyasszonyi ruhák között keresgélj. Ez a fazon szűk, passzos felsőrészből és telt, nagy szoknyarészből áll. A báli fazonú menyasszonyi ruhák leginkább nagy, tradicionális esküvőkhöz illenek,, mivel jól passzolnak az esemény formalitásához. Igazi királylányos, és habos-babos nagy abroncsos menyasszonyi ruhák, melyek variálhatók fodrokkal, csipkével, gyöngyökkel, kristályokkal is. Ebbe a kategóriába minden belefér, ha királylány szeretnél lenni az esküvődön. Hagyományosan a nagy tüllös alsószoknyák alá a minél nagyobb alsószoknya adja meg a tökéletes tartást, így a báli ruhák alá mindenképp ajánlatos abroncsot is felvenni.

Sellő fazon:

A ruha kialakítása onnan kapta az elnevezést, hogy ránézésre hasonlít Arielre a kis hableányra. A szabásvonal a derék vonaltól lefelé egészen combközépig (fél sellő/trombita) térdig szűkül.

A testhez simuló fazon kiemeli viselőjének alakját, így itt nem tudsz elrejtőzni a puha tüll anyag mögé. Tehát főként azok a hölgyek választják, akik elégedettek alakjukkal és meg is akarják mutatni azt az esküvőjükön.

A homokóra alkattal megáldott hölgyek előszeretettel választják ezt a fazont, mert a ruha kiemeli nőies idomaikat. Tévhit, hogy a sellő menyasszonyi ruha csak a nagyon vékony alkatú hölgyeknek kedvez. Ez az fazon, amely a legnőiesebb, hiszen a testhez simulva egészen a térdig minden domborulatot megmutat. Ezáltal azon hölgyeknek is varázslatosan áll, akik a mellek, derék, és fenék vonalát is szeretnék kiemelni, és megmutatni nőiességüket.

A sellő fazon egyetlen hátránya talán az alacsony testmagasság, mert ezek a ruhák hajlamosak összenyomni a menyasszonyt, nem pedig nyújtani, mint az A-vonal, és a Báli ruha. Így ideálisabb magasabb menyasszonyoknak választani. Azonban az alacsonyabb menyasszonyoknak sem kell elkeseredni, mert egy magasabb platformosabb cipővel könnyen korrigálható, és elérhető a tökéletes összhatás.

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző ruhát Crystal kollekciónkból?

Crystal

Ha megtetszik valamelyik, érdemes időben lépni. A többi esküvői ruhánkhoz hasonlóan a Crystal kollekció is limitált, a ruhákból csak 1 db elérhető, amint elkelt, levesszük a kínálatból.