Barion Pixel

2020 Diamond kollekció

Filter products Showing all 7 results
Szűrés ár szerint
Állapot
Anyag
Díszítés
Egyéb jellemzők
Fazon

A 2020 Diamond kollekció neked is tetszeni fog, ha valami egyedi és különlegesre vágysz, nem a megszokott hagyományos vonalakra, vagy színekre. Nézz körül 2020 Diamond kollekciónkban, ahol bátran válogathatsz a divatos fazonok és stílusok között, megfizethető árakon.

Míder és fűző:

Idén is sok újdonság varázsolja el a menyasszonyokat. Hódítanak a míderes, fűzős ruhák a derék és a mellek kiemelésére. Láthatóvá válik a csontozás, ami az áttetsző anyagon átsejlik, amitől még művészibb lesz az összhatás. Jól mutat tüllel és csipkével, de letisztult alsó résszel is működik.

A habos-babos fodros és vízhullámos ruhák egyre nagyobb keresletnek örvendenek, melyeket te is megtalálhatsz 2020 Diamond kollekciónkban. A nyitott hátak az idei év nagy kedvencei, melyek a nőiesség és kecsesség kifejezői.

Minimalizmus:

2020 Diamond kollekciónkban a minimalizmus is szerepet kap, mely örök divat marad. A letisztul anyagok különböző kombinálása, nyakpánttal, vagy félvállas megoldással idén teret hódít magának. Itt nincsenek tollak, kristályok és csipkék. Csak a letisztult ruhán van a hangsúly, ami földig érő és tökéletes szabással rendelkezik. Azoknak remek választás akik rajonganak a tiszta vonalakért, az eleganciáért és a puritanizmusért. Ez a trend a igazából a tökéletes szabásról szól, aminél a minimális kiegészítők is nagy szerepet játszanak. Szóval csak semmi túlzás!

Mutasd a lábakat:

A lábvillantás is újra éled, magasabb kivágásokkal, és tüll anyagokkal kombinálva. Az ombre hatás, a színek variálása az esküvői ruhákban új lehetőségeket nyújt a színes ruhák kedvelőinek. 2020 Diamond kollekció a Lábvillantó és combközépig érő hasíték, merész választás bevállalós menyasszonyoknak is lehetősséget nyújt. A stílus a részletekben rejlik, középmagas sarkú cipővel viselve, a lábak nyújtásával igazán extrém hatást biztosít.

Légy extravagáns:

A nadrágos menyasszonyi ruhák az extravagáns, különleges menyasszonyoknak kínál megoldást. Már az elmúlt pár évben is megjelentek az overálok a menyasszonyi ruhák világában, azonban 2020-ban már senki nem fog meglepődni, ha egy menyasszony nadrágot vesz fel, vagy esetleg a nadrágot kombinálja egy levehető szoknyamegoldással.

2020 Diamond kollekciónkat azért hoztuk létre, hogy Te légy a legcsodálatosabb menyasszony! Foglalj időpontot, és próbáld fel a neked tetsző menyasszonyi ruhát.

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző ruhát 2020 Diamond kollekciónkból?

2020 Diamond

Ha megtetszik valamelyik, érdemes időben lépni. A többi esküvői ruhánkhoz hasonlóan a 2020 Diamond kollekció is limitált, a ruhákból csak 1 db elérhető, amint elkelt, levesszük a kínálatból.