Barion Pixel

2022 Shine kollekció

Filter products Showing 1 - 12 of 31 results
Szűrés ár szerint
Állapot
Anyag
Díszítés
Egyéb jellemzők
Fazon
2022 Shine kollekció:

2022 Shine kollekció a legújabb esküvői ruha trendet tartalmazza, melyben a letisztultság és az elegancia párosul a csillogással, és káprázattal. Fényűző, pompás csillogó anyagok változatossága, mely lágyan épül be a menyasszonyi ruhák jellegébe, és minden fazonban mesésen mutat.

Csillogás:

Az idei trend fő képviselője a csillogó anyagok sokszínűsége. Legyen szó selyemről, szaténról, chiffonról vagy tüllről a csillogás dominálja ezt az évet. A kevesebb csipkével díszített ruhák új fő látványossága csillámos tüll réteg felhasználásával varázsolja káprázatossá idén a menyasszonyi ruhákat, melyeket Shine kollekciónk is ihletett.

Fazonban a könnyed, lágy esésű menyasszonyi ruhák képviseltetik magukat, melyek alsószoknya nélkül is tökéletes látványt nyújtanak. Komfortosak, és élhetőek hosszú órákon keresztül. Az ejtett vállak, és a karok idén is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Így Shine kollekciónkban szintén megtalálhatod ezen stílusoknak megfelelő darabokat is.

A csillogó anyagból készült menyasszonyi ruhák akár már minden egyéb díszítés nélkül is tökéletes látványt nyújtanak. Hiszen épp elég, hogy egy kis napfény megcsillanjon a ruhán. Máris káprázatos látványt nyújt viselőének, és természetesen a násznépnek is. A kevesebb néha több tökéletes párosítása, ahol a menyasszony egész nap tündökölhet.

A letisztultság idén is képviselteti magát. Leginkább a szatén és düsszesz menyasszonyi ruhák kedvelői találhatnak Shine kollekciónkban több menyasszonyi ruhát is, melyek díszítés mentesek, vagy minimális díszítéssel ellátottak. Így a menyasszony kedvére párosíthatja hozzá a kiegészítőket, mert tökéletesen passzol hozzájuk bármilyen szín. Ezen ruhákban a zseb kialakítás is található, mely a vagányabb menyasszonyok nagy kedvence.

Ragyogj Te is, mint egy Királynő, vagy légy Igazi Díva, 2022 Shine kollekciókban biztosan megtalálod az egyéniségednek és elképzelésednek megfelelő esküvői ruhát.

Ha találtál kedvedre valót Shine kollekciónkban, akkor foglalj időpontot hozzánk, és mi várunk szeretettel egy menyasszonyi ruhapróbára.

Ha pedig szeretnél hasznos tartalmakat látni, akkor kövesd az oldalunkat a TikTok-on, Facebookon vagy Instagramon.

null

Mi a teendő, ha kiválasztottad a neked tetsző ruhát 2022 Shine kollekciónkból?

2020 Diamond

Ha megtetszik valamelyik, érdemes időben lépni. A többi esküvői ruhánkhoz hasonlóan a 2022 Shine kollekció is limitált, a ruhákból csak 1 db elérhető, amint elkelt, levesszük a kínálatból.