Csipke menyasszonyi ruha

Felhívjuk minden kedves menyasszony figyelmét, hogy szalonunk egyedi-limitált esküvői ruhákkal foglalkozik, vagyis a honlapunkon feltüntetett ruháinkból csak 1 darab található a készlet erejéig. Ezért ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, kérj időpontot, hogy időben fel tudd próbálni!Emelkedő irány beállítása

1-9 of 73

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tündökölni szeretnél esküvődön, olyan szeretnél lenni, akár egy igazi díva?


Egy csipke menyasszonyi ruhában valóban Te lehetsz a szertartás és az est fénypontja, nőiességedet és minden bájadat kihangsúlyozza ez a finom mégis hangsúlyos anyag.
A csipkeanyag sohasem ment ki a divatból. Nem véletlenül, az egyik legnőiesebb, legbájosabb anyagfajtáról van szó. Magán hordozza a klasszikus elemeket, de a modern divatszemléletet is remekül kiszolgálja.

Mint ilyen, a századok folyamán, az esküvői ruhák kedvelt díszítőelemévé vált.

Ma már elképzelhetetlen lenne egy menyasszonyi ruha minimális csipkedíszítés nélkül, az esküvői ruhák alapvető részéve vált. Természetesen többféle díszítéssel is találkozhatunk, vannak darabok, ahol csak szolid, visszafogott elemként jelenik meg a csipke, más ruhákat viszont teljesen elborít. A választásnál vedd figyelembe a csipke minőségét és kidolgozottságát. Érdemes nagyobb összeget rászánni egy csipke menyasszonyi ruhára, hiszen kényes anyagról beszélünk, fontos odafigyelni a minőségre.

Szalonunkban a csipke felhasználás széles skálájával találkozhatsz, igyekszünk minden eltérő ízlésvilágot kiszolgálni. Ha ellátogatsz hozzánk praktikus tanácsokat kaphatsz elképzeléseid mellé, közösen megtalálhatjuk a stílusodat leginkább képviselő ruhadarabot.

Az Eternity Szalon odafigyel arra, hogy vevőinek ne csak tökéletes minőségű ruhákat, de kedvező árakat is biztosítson. Nálunk még egy csipke menyasszonyi ruhát is megfizethető áron vásárolhatsz meg vagy bérelheted.

Tekintsd meg galériánkat és foglalj hamar időpontot!